Zdravim. Stal se mi vcelku zajímavý problém. Mám sice postarší notebook zn Acer, a nedám na něj dopustit. K věci. Používal jsem hlavně připojení přes wifi, ale teď, zhruba 5 měsíců jen pevné připojení přes kabel, přitom ani jednou mě nenapadlo spustit wifi, až dneska. Nejen, že se mi nerozsvítí kontrolka spuštění, ale nemohu najít jedinou známku wifiny v notebooku. Nic jsem nerozdělával, ani nedomontoval, prostě je fuč. Existuje nějaká pomoc, kromě drahého servisu ?
Jirka
Ztratila se mi wifina z notebooku Vyřešeno
Re: Ztratila se mi wifina z notebooku
Koukni do Správce zařízení.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Prosím, můžeš upřesnit, co mám konkrétně hledat v tom správci ?
-
- Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Preci wifi kartu (v Sitove adaptery) 
Jeste pohledej po tele notesu knoflik na zapinani wifi (stary acery ho mely zepredu, pruhledny plast).

Jeste pohledej po tele notesu knoflik na zapinani wifi (stary acery ho mely zepredu, pruhledny plast).
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
Taakže, knoflík je, tím jsem jí vždy spouštěl, ale nerozbliká se kontrolka, která signalizovala hledání a provoz. Výpis ze správce přikládám.Jsem z toho vedle.
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Ahoj, dle mého názoru, za nic neručím, ovladače pro Wifi jsou teď viditelné v záložce "Další zařízení" pod názvem neznámé zařízení, tudíš windows nerozpoznal že je to Wifi, i když je to divné když ti to předtím běželo v poho, určitě zkusil bych (re)instalovat ovladače pro Wifi(třeba jestli nemáš k tomu notebooku CD, nebo na stránkách Aceru). Isatap a 6to4 adapter je v podstatě pro IPv6, tím bych se asi nezabýval. Tak hodně štěstí.
Děkuji všem, kteří mi pomohli. Nainstalováním programu Unknown Device Indetifier, který je ke stažení třeba zde: http://www.slunecnice.cz/sw/unknown-device-identifier/ jsem zjistil, že se mi záhadně smazal ovladač k wifině. Po nainstalování příslušného ovladače dle popisu programu se kontrolka opět rozblikala, a po restartu a nepřipojení datového kabelu k internetu opět začala vyhledávat bezdrátovou síť. Ještě jednou děkuji za pomoc.
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 3295