Vaše nejoblíbenější hra
Zacalo to Wolfensteinem,pak se objevil Doom,Doom II(kdo mel zvukovku,tak si vychutnal realisticky zvuk motorove pily-parada!),pak do toho jeste skocil Rise of the Triad-kazda dalsi hra byla v necem vylepsena (mohlo se skakat,krcit,atd...vzdyt si to pamatujete,ne?
).Pak prisel Duke...jednoduse vynikajici.Kdyz se narodil Quake,tak uz me tenhle typ her tolik nebral a preorientoval jsem na strategie.
Dodnes rad vzpominam na Colonizaci (Civilizaci jsem nikdy nahral,ale stydim se za to hodne),Transport Tycoon,pak TT De Luxe,Ufo I.,Ufo II.,Age Of Empires,Railroad Tycooon,Heroes of Might&Magic,Caesar...
Pamatuje si jeste nekdo vynikajici logickou plosinovku The Lost Vikings? (doufam,ze se to tak vazne jmenovalo
Tri ztraceni Vikingove s ruznymi schopnostmi a museli jste je provadet je pres vselijake pasti )
Nebo Lemmings,Goblins,atd,atd....
Dnes uz neni tolik casu,ale spoustu casu jsem stravil u Mafie a povazuju ji za skutecne vynikajici hru s ohromnym rozsahem,poutavy pribeh (vlastne je to jako film)a skvela grafika,hudba,atd...
Posledni v rade bylo GTA:San Andreas-to me stalo hodne veceru,ale dokoncil jsem ho a jsem za to rad.Ohromna rozloha mapy mi doslova vyrazila dech a kdyz uz jsem to dokoncil,tak stejne muzu vzit letadlo a treba si jen tak letat a porad me to bavi.Ma take skvely pribeh,urcite to dalo par scenaristum dost prace.
Prvni dve tretiny tohohle seznamu jsem jeste tahal na disketach a toho vzteku,když jsem doma zjistil,že např.archiv game.r18 je vadny
.....kdo nezazil,nepochopi.Travit dve hodiny u PC tim,ze do nej laduju 30 disket,na ktere rozdelim JEDNU hru.Mit tenkrat flash disk,tak jsem kral!
Na spoustu skvelych her jsem urcite zapomnel,ale byl by to dlouhy seznam a tezko se da urcit ta nejlepsi.Spis to bude nemozne.Zkuste srovnat napr.Dungeon Mastera I. a II.Ktery je lepsi?Jednicka platila za legendu (podle me pravem),ale graficky a efekty se dnes samozrejme nechyta.Ale prave jen podle grafiky a hudby se prece to posuzovat neda.

Dodnes rad vzpominam na Colonizaci (Civilizaci jsem nikdy nahral,ale stydim se za to hodne),Transport Tycoon,pak TT De Luxe,Ufo I.,Ufo II.,Age Of Empires,Railroad Tycooon,Heroes of Might&Magic,Caesar...
Pamatuje si jeste nekdo vynikajici logickou plosinovku The Lost Vikings? (doufam,ze se to tak vazne jmenovalo

Nebo Lemmings,Goblins,atd,atd....
Dnes uz neni tolik casu,ale spoustu casu jsem stravil u Mafie a povazuju ji za skutecne vynikajici hru s ohromnym rozsahem,poutavy pribeh (vlastne je to jako film)a skvela grafika,hudba,atd...
Posledni v rade bylo GTA:San Andreas-to me stalo hodne veceru,ale dokoncil jsem ho a jsem za to rad.Ohromna rozloha mapy mi doslova vyrazila dech a kdyz uz jsem to dokoncil,tak stejne muzu vzit letadlo a treba si jen tak letat a porad me to bavi.Ma take skvely pribeh,urcite to dalo par scenaristum dost prace.
Prvni dve tretiny tohohle seznamu jsem jeste tahal na disketach a toho vzteku,když jsem doma zjistil,že např.archiv game.r18 je vadny

Na spoustu skvelych her jsem urcite zapomnel,ale byl by to dlouhy seznam a tezko se da urcit ta nejlepsi.Spis to bude nemozne.Zkuste srovnat napr.Dungeon Mastera I. a II.Ktery je lepsi?Jednicka platila za legendu (podle me pravem),ale graficky a efekty se dnes samozrejme nechyta.Ale prave jen podle grafiky a hudby se prece to posuzovat neda.
- Damned
- Tvůrce článků
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
AOE2, AOM, Warcraft 2 a 3 a na starý bedně i DOOM 1
Sudoku na pc-help 

Nic není nemožné, proto tam, kde jsme s rozumem v koncích, neváháme použít kladivo.
Chceš-li vědět, co je nového, podívej se do starých knih.
Damnedovy češtiny - překlady programů pro údržbu PC
HiJackThis 2+návod FCleaner+čeština Wise Registry Cleaner
Chceš-li vědět, co je nového, podívej se do starých knih.
Damnedovy češtiny - překlady programů pro údržbu PC
HiJackThis 2+návod FCleaner+čeština Wise Registry Cleaner

http://www.youtube.com/watch?v=fOaMY47L_ZA
http://www.youtube.com/watch?v=T1P_QOotheo
Naposledy upravil(a) shark1359 dne 12 dub 2007 06:06, celkem upraveno 1 x.
- Manek.
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Far Cry
Half-Life 2 + Episode One
F.E.A.R. + Extraction Point
Project I.G.I. 2
Painkiller 1 + 2
Commandos
Prey
GTA III- na relax,
a klasika - medaly a call of duty
Half-Life 2 + Episode One
F.E.A.R. + Extraction Point
Project I.G.I. 2
Painkiller 1 + 2
Commandos
Prey
GTA III- na relax,
a klasika - medaly a call of duty

CPU:Intel Core 2 Duo E8500 3,16GHz@3,80GHz,MB:ASUS P5Q Pro,GK:Gigabyte GTX 260 OC,RAM:Corsair DHX 4GB CL4,HDD:Samsung F1 250GB+640GB,ZDROJ:Seasonic 550W SS-550JT,LCD:Samsung 22´´T220,CASE:Acutake VIPER 2 black/red,ZVUK:Asus Xonar D1,SYS:W7.
book: Acer Ferrari One 200
book: Acer Ferrari One 200
- James_Radlle
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
- .luba.
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
moje nej. hra
moje nejoblibenejsi hra je Half-life 2 episode one i normal strasne se tisim na episode two koupim si ji. 

Zkuste Google než založíte topic // CPU-Z HJT google HW-Monitor Ccleaner
Sestava: AMD ATHLON 5000+BE,GPU 8800GT OC,RAM CORSAIR 2GB CL5,MB GIGABYTE 690G,HD SPINPOINT 240GB,CASE CM 330 ELITE,ASUS 22" 2ms, //UPC 10mbit
Sestava: AMD ATHLON 5000+BE,GPU 8800GT OC,RAM CORSAIR 2GB CL5,MB GIGABYTE 690G,HD SPINPOINT 240GB,CASE CM 330 ELITE,ASUS 22" 2ms, //UPC 10mbit
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Herní sestava - 30 000 Kč - vaše názory/rady
od zero » 04 dub 2025 17:32 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 14
- 3646
-
od Kogaku