Zdravím všechny členy Security týmu. Docela by mi zajímal váš názor na toto video na youtube: http://www.youtube.com/watch?v=28wQbSVhSlI Vím, že to je sice Fake, byť jsem to sám zkoušel. I na IE 6... Ale stejně by mi zajímalo jak to natočili. Je to sice hovadina. Ale toto je diskuzní fórum . Takže si myslím, že by to tu mohlo kolovat. Když jsem stránku navštívil, tak JavaScript mi zmenšil prohlížeč + se objevila nějaká hláška... Na stránce byl schwarzenegger s neobvyklým úsměvem.
Raději se 3x zeptej, než provedeš něco, čeho bys pak mohl litovat.
Je lepší to opravit přes TeamViewer a do fóra pak napsat konečné řešení problému, než trávit drahocenný čas radou, kterou méně znalý člověk může pojmout jinak, než byla samotným tvůrcem myšlena.
Jsem tu, pokud nemůžu spát, a pokud nemůžu spát, tak je něco špatně.
Trochu Tě opravím, toto fórum není diskusní, ale slouží k řešení problémů uživatelů fóra v oblasti výpočetní techniky.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC! Nic není dokonalé, ani člověk!
Nu což , ale stejně někdo může vyjádřit svůj názor na toto video. Jen OT: Viděl jsem tu třeba témata: Pro zábavu a také k pláči páni rádcové, Veselý obrázek, prosím rozeslat dle uvážení... To si myslím, že také není nic o vyřešení s výpočetní technikou...
Je lepší to opravit přes TeamViewer a do fóra pak napsat konečné řešení problému, než trávit drahocenný čas radou, kterou méně znalý člověk může pojmout jinak, než byla samotným tvůrcem myšlena.
Za vkládání tématu znova se omlouvám... Měl jsem výpadek internetu a nevšiml jsem si, že už to tu jednou je...
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Po stránce tematické jsi to asi zařadil správně, asi bych to udělal na začátku stejně. Ale pokud nechceš radu nebo informaci, má pravdu Pic a pak bych to strčil do sekce Bezpečnost - Vše ostatní. Ale nemusíš se mnou souhlasit.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...