Ahoj, potřeboval bych pomoct se sestavením čistě herní sestavy s limitem do 22 000,- Kč. max 500 nad limit. Bez OS. A periferie mám kromě klávesnice. Jediné co chci je 1TB disk a case Zalman Z9 Plus nebo Zalman Z9 U3. Diky moc za jakékoli návrhy. BTW: kdyby to šlo tak na Alfě.
Na sestavu nemám výtek. Kromě mechaniky, která je zbytečně drahá, stačí tahle. S HEXOU by mohl mít problémy, protože zdroj je ve skříni umístěn dole, takže nebudou stačit kabely. D.R.Man: Máš špatnej odkaz na paměti.
Ohledně těch RAMek určitě máš pravdu ,ale není to zase tolik peněz a sem tam dělám i s videem takže si asi nechám 8GB. Jinak díky za reakce. Jo a co s chladičem na procesor. Bude u i5 stačit box?
BOX stačí, ale pokud chceš levnou náhradu, tak Gelid Siberian.
Prosím, pište česky! Čtěte příbalový leták a používejte Google. * Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla.. * Tak jsem infantilní, no a co? Každý je nějaký, někdo je třeba komunista..
Ahojky. Co lze prosím v dnešní době pořídit za 24-25k?
Nemusí to svítit, je mi jedno jak vypadá.
Díky moc
Poslední příspěvek
Ta sestava od Hangliho je OK.
Ale zdroj bych vyměnil za:
Na zvážení je také výkonnější varianta CPU (bez box chladiče v balení):
Případně kombinace do limitu 25k s R5 7600X + grafika SAPPHIRE AMD RX 9060 XT 16GB
Kamarádovi teď skládám nový herní pc.
Jelikož jsem dlouho nesledoval aktuální dění ve světě HW komponent, chtěl bych se vás zeptat zda mnou navrhovaná sestava je v pořádku.
Využití pc bude zatím na hraní her ve Fhd ale do 2 měsíců má v...
Poslední příspěvek
Ja som kupil dnes 9070XT o 70 euro viac ako som mal 9070, tiez gigabyte
Ahoj všem, známá mi poslala že by chtěla pro syna herní pc a prý už objednala toto a teď se mě ptá jestli neudělala chybu. Že to ještě zaplacené nemá a pokud by to byl fail, ty by jim to tam nechala.
Já v se této HW oblasti zas tolik nepohybuju a...
Poslední příspěvek
S OS není problém, instalací dělám ročně desítky. Včetně těch kde je potřeba BYPASS na HW nebo ten debilní MS účet.
Díky