Ahoj, potřeboval bych pomoct se sestavením čistě herní sestavy s limitem do 22 000,- Kč. max 500 nad limit. Bez OS. A periferie mám kromě klávesnice. Jediné co chci je 1TB disk a case Zalman Z9 Plus nebo Zalman Z9 U3. Diky moc za jakékoli návrhy. BTW: kdyby to šlo tak na Alfě.
Na sestavu nemám výtek. Kromě mechaniky, která je zbytečně drahá, stačí tahle. S HEXOU by mohl mít problémy, protože zdroj je ve skříni umístěn dole, takže nebudou stačit kabely. D.R.Man: Máš špatnej odkaz na paměti.
Ohledně těch RAMek určitě máš pravdu ,ale není to zase tolik peněz a sem tam dělám i s videem takže si asi nechám 8GB. Jinak díky za reakce. Jo a co s chladičem na procesor. Bude u i5 stačit box?
BOX stačí, ale pokud chceš levnou náhradu, tak Gelid Siberian.
Prosím, pište česky! Čtěte příbalový leták a používejte Google. * Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla.. * Tak jsem infantilní, no a co? Každý je nějaký, někdo je třeba komunista..
Zdravím, můžete mi poradit jestli společně ty komponenty dávají smysl?
popřípadě jestli bych neměl vzít 4070 Ti Super, základovka atd jestli dává smysl
windows jsem jinde nekupoval, jestli se dá pořídit i jinde budu vděčný za rady.
Jestli rychlejší RAM, tak Kingston Fury 6400, který má EXPO profil na 6400 i 6000MT/s, kdyby to nebylo stabilní - ale u X3D procesoru to není tolik důležité.
Ohledně desky - budu stačit zmíněné levnější, jen mají průměrné integrované zvukovky. Ty...
Dobrý den, chtěla bych si nechat postavit pc na hry do 40k. Poradite s vyberem komponent? Jeste dalsi otazka, na pc extra nechvatam, ma cenu stavet ted nebo se vyplati pockat na nejake novinky pro letosni rok?
Poslední příspěvek
Hraješ zřejmě na 4K televizi jako já, takže budeš potřebovat hlavně kvalitní (a drahou) grafiku.
Nové modely budou dostupné zřejmě začátkem jara, takže bych s koupí určitě počkal třeba na
RTX 5070. Případně budou levnější starší modely grafik,...