Asi modrá smrt?
Asi modrá smrt?
Ahojte, mám celkem nový notebook a před chvilkou mi když jsem si na YT pustil video skočila modrá obrazovka přes celý monitor a najednou strašně začal foukat větrák a notebook se najednou restartoval. Ted už to nedělá, ale fakt nevím co to bylo, virusy tu nemají být když je to víceméně nové. Nevíte co to mohlo být? díky za odpověd
-
- Pohlaví:
Re: Asi modrá smrt?
Tak to opravdu neví nikdo, počkej až se to bude opakovat a půjde-li to tak to vyfoť.
A dá se to vubec vyfotit? Bliklo mi to tak na 5 s...
Noví notebook? OS si si instaloval sám? Instaloval si před tím něco? Nestahovali se ti aktualizace?
-
- Pohlaví:
tralous píše:A dá se to vubec vyfotit? Bliklo mi to tak na 5 s...
Netrap se tím. Počítač je jenom stroj a občas zahabruje. Počkej zda se to bude opakovat.
Nene je neinstaloval jsem ho já ale byl už od výroby ten Win7 ... už to nedělá tk snad je to ok projel jsem pc antivirem a žádný vir a tuneupem a taky nic a taky ccleanerem a taky nic tak snad je to ok :)
-
- Pohlaví:
Když se to stalo jednou tak si tím nelam hlavu. Mně tu taky občas blikne žárovka, ale s lustrem do servisu neběžím.
Dělalo mi to starost, nikdy se mi to v žádném pc či ntb ještě nestalo, každopádně díky za rychlé odpovědi. Kdyby se ještě něco stalo, tak sem zase napíšu zatím dík :)
A náhodou si před tím neklikal na to FN nebo co to je za tlačítko. Mě se stalo že sem takhle resetnul notebook ale ještě před tí mmito napsalo že není připojen avg monitor takže třeba jestli to nebylo tím . Jinak jak píše blue zatím žádné starosti pokuď se to nebude opakovat.
Tak, stalo se mi to zase. Pouštěl jsem si video na YT. Nestihl jsem to vyfotit, měl jsem mobil u postele, každopádně teď už mám mobil vždy u pc dokud se to opět nestane. Po restartování notebooku na mě vyskočilo toto. Nezjistí se tam něco?
Podpis problému:
Název události problému: BlueScreen
Verze operačního systému: 6.1.7601.2.1.0.768.3
ID národního prostředí: 1029
Další informace o problému:
BCCode: 109
BCP1: A3A039D896266599
BCP2: 0000000000000000
BCP3: 09E550BF3F2004BC
BCP4: 0000000000000101
OS Version: 6_1_7601
Service Pack: 1_0
Product: 768_1
Soubory, které popisují problém:
C:\Windows\Minidump\092212-24102-01.dmp
C:\Users\Dan\AppData\Local\Temp\WER-57392-0.sysdata.xml
Přečtěte si prohlášení o zásadách ochrany osobních údajů online:
http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid= ... cid=0x0405
Pokud není k dispozici Prohlášení o zásadách ochrany osobních údajů online, přečtěte si toto prohlášení offline:
C:\Windows\system32\cs-CZ\erofflps.txt
--- Doplnění předchozího příspěvku (22 Zář 2012 18:19) ---
Ještě píšu kvuli tomu, že občas na youtube když si pouštím video se objeví taková černá čára, nebo obdelník, různé tvary prostě. Někdy mně zčerná rovnou celá stránka a vyřeším to tak, že to jakoby označím myší a ono to zmizí.
Podle mě za to může například grafická karta, nejsem žádný IT, jen mě to napadlo.
Tady posílám ten soubor 092212-24102-01.dmp co psalo v chybě. http://uloz.to/xC7X9Tw/092212-24102-01-dmp
Podpis problému:
Název události problému: BlueScreen
Verze operačního systému: 6.1.7601.2.1.0.768.3
ID národního prostředí: 1029
Další informace o problému:
BCCode: 109
BCP1: A3A039D896266599
BCP2: 0000000000000000
BCP3: 09E550BF3F2004BC
BCP4: 0000000000000101
OS Version: 6_1_7601
Service Pack: 1_0
Product: 768_1
Soubory, které popisují problém:
C:\Windows\Minidump\092212-24102-01.dmp
C:\Users\Dan\AppData\Local\Temp\WER-57392-0.sysdata.xml
Přečtěte si prohlášení o zásadách ochrany osobních údajů online:
http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid= ... cid=0x0405
Pokud není k dispozici Prohlášení o zásadách ochrany osobních údajů online, přečtěte si toto prohlášení offline:
C:\Windows\system32\cs-CZ\erofflps.txt
--- Doplnění předchozího příspěvku (22 Zář 2012 18:19) ---
Ještě píšu kvuli tomu, že občas na youtube když si pouštím video se objeví taková černá čára, nebo obdelník, různé tvary prostě. Někdy mně zčerná rovnou celá stránka a vyřeším to tak, že to jakoby označím myší a ono to zmizí.

Podle mě za to může například grafická karta, nejsem žádný IT, jen mě to napadlo.
Tady posílám ten soubor 092212-24102-01.dmp co psalo v chybě. http://uloz.to/xC7X9Tw/092212-24102-01-dmp
Pomůže mi někdo? :(
- MiliNess
- člen BSOD týmu
-
Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Pokud jsou ve složce Windows\Minidump ještě další soubory, tak je upni na http://www.leteckaposta.cz.
K předchozí chybě došlo díky mechanismu ochrany jádra, přítomném v 64bitových Windows, který se jmenuje Kernel patch protection (PatchGuard). Ten občas kontroluje kód a důležité datové struktury jádra OS.
V případě, že nalezne nějakou modifikaci, zastaví systém a zobrazí BSOD s kódem CRITICAL_STRUCTURE_CORRUPTION. Jedná se o ochranu před malwarem, který se pak běžnými metodami nemůže infiltrovat do systému. (do doby, než toto někdo prolomí nebo obejde)
Jelikož to programátoři virů a rootkitů ví, byla by hloupost používat metody, které modifikují hlídané části opračního systému. Proto si myslím, že k té modifikaci došlo buď náhodou díky chybě v některém ovladači, který omylem přepsal střežený kód jádra nebo díky vadě paměti.
1) V první řadě otestuj operační paměť (GoldMemory nebo Memtest)
2) Pro jistotu udělej scan antivirem a spusť i tdsskiller.
K předchozí chybě došlo díky mechanismu ochrany jádra, přítomném v 64bitových Windows, který se jmenuje Kernel patch protection (PatchGuard). Ten občas kontroluje kód a důležité datové struktury jádra OS.
V případě, že nalezne nějakou modifikaci, zastaví systém a zobrazí BSOD s kódem CRITICAL_STRUCTURE_CORRUPTION. Jedná se o ochranu před malwarem, který se pak běžnými metodami nemůže infiltrovat do systému. (do doby, než toto někdo prolomí nebo obejde)
Jelikož to programátoři virů a rootkitů ví, byla by hloupost používat metody, které modifikují hlídané části opračního systému. Proto si myslím, že k té modifikaci došlo buď náhodou díky chybě v některém ovladači, který omylem přepsal střežený kód jádra nebo díky vadě paměti.
1) V první řadě otestuj operační paměť (GoldMemory nebo Memtest)
2) Pro jistotu udělej scan antivirem a spusť i tdsskiller.
-každý má svou pravdu a ta se nemusí vždycky shodovat s tvou vlastní
-naše problémy jsou pouze v naší hlavě
-okolní svět není ani dobrý ani špatný, je mu zcela lhostejné, jestli existuješ
-nejdůležitější v životě je láska. Všechno ostatní jsou zbytečnosti
-naše problémy jsou pouze v naší hlavě
-okolní svět není ani dobrý ani špatný, je mu zcela lhostejné, jestli existuješ
-nejdůležitější v životě je láska. Všechno ostatní jsou zbytečnosti
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 5
- 4298
-
od mmmartin
Zobrazit poslední příspěvek
27 říj 2024 10:25
-
-
Přepnutí na D.O.C.P = modrá smrt Příloha(y)
od Pedrossos » 12 lis 2024 03:09 » v Problémy s hardwarem - 5
- 2241
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
12 lis 2024 21:29
-
Zpět na “Rady s výběrem hw a sestavením PC”