jaký vybrat protokol komunikace?
- cybernovi
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
jaký vybrat protokol komunikace?
Po posledních 14ti dnech stálých výpadků ICQ serveru, už mi to začíná silně pít krev, tak přemýšlím o nějaké alternativě, ale v protokolech mám docela guláš.. icq,aim,aol,msn,jabber, (Gadu-Gadu ?). nenašel jsem žadný vhodný článek, kde by se vysvětlily jednotlivé protokoly. Není z nich nějaký, který není takový problémový jako icq a zároveň bych na něm mohl mít uživatele kteří mají jen icq ? Děkuji 

- fredik
- člen Security týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Problémy byly a pokud jsi je nezaznamenal tak jsi byl mezi šťastnými uživateli.
Jinak se o tom psalo třeba zde: Další výpadky sítě ICQ
Jinak se o tom psalo třeba zde: Další výpadky sítě ICQ
- James_Radlle
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
- cybernovi
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
James_Radlle píše:no nejaky vypadky citit byly.
Problem je v tom ze jestli budes pouzivat jineho klienta jak moc budes kompatibilni s lidmi ktere mas napriklad v icq (hry, posilani souboru...) Jabber je pomerne univerzalni tak bych jeho vyzkouseni neodkladal:)
no klasicky icq 5.1 bo 6 nepouzivam,takze hry, xtraz a podobny kraviny me nezajimaji. Jsem mezi štastlivci co objevili QIP. Ale jde mi o protokol. Nevim jestli na Jabberu muzu mit kontakty lidi co maji ICQ
EDIT : tak jsem to nasel: Díky transportům máte možnost komunikovat s uživateli jiných sítí (ICQ, MSN, AIM, Yahoo IM a další) v rámci jediného účtu. //takze jdu to zkusit :)
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Jestli chces zvolit novy protokol tak bych zvolil msn je to asi druhy nejpouzivanejsi
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
- James_Radlle
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
cybernovi píše:James_Radlle píše:no nejaky vypadky citit byly.
Problem je v tom ze jestli budes pouzivat jineho klienta jak moc budes kompatibilni s lidmi ktere mas napriklad v icq (hry, posilani souboru...) Jabber je pomerne univerzalni tak bych jeho vyzkouseni neodkladal:)
no klasicky icq 5.1 bo 6 nepouzivam,takze hry, xtraz a podobny kraviny me nezajimaji. Jsem mezi štastlivci co objevili QIP. Ale jde mi o protokol. Nevim jestli na Jabberu muzu mit kontakty lidi co maji ICQ
EDIT : tak jsem to nasel: Díky transportům máte možnost komunikovat s uživateli jiných sítí (ICQ, MSN, AIM, Yahoo IM a další) v rámci jediného účtu. //takze jdu to zkusit :)
No jak uz jsi nasel, tak muzes komunikovat s lidickami po icq, ty hry by me taky nestvaly, spis je blby ze nejde prenost souboru - napr ve spojeni s trilianem, mirandou....klienti vyuzivajici icq protokol ale soubory nefachaj. Ono je to stejnak s tim posilanim dost ruzny a zalezi taky na pripojeni 2. uzivatele takze ikdyz maji oba icq-icq tak to casto taky nejede:D
Počítač: ANO! 

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Zpětná komunikace z NTB na tiskárnu přes switch Příloha(y)
od vasekpetr1 » 24 říj 2024 21:25 » v Sítě - hardware - 16
- 9106
-
od vasekpetr1
Zobrazit poslední příspěvek
10 pro 2024 17:05
-
-
-
Jaký vybrat HDD do notebooku na rozšíření ? Příloha(y)
od ski1961 » 16 srp 2024 13:27 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 2
- 1756
-
od Grander
Zobrazit poslední příspěvek
16 srp 2024 14:23
-
-
-
Jaký z těchto dvou notebooků vybrat?
od Speed_dead » 10 říj 2024 21:49 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 11
- 1964