čaute, bratranec mi dal 16gb flashku, abych mu tam hodil data. chci na ni hodit soubor v .raru ktery ma 7,8 gb, ale flashka mi vyhodi hlašku že cilovy soubor je moc velky. neda se to nějak obejit? podle mě je to blbost aby to tam nešlo nakopirovat..:/
dik za rady
problem s flashkou Vyřešeno
Re: problem s flashkou
Patrně ji má ve fomátu FAT32, jedině změnit formát.
Intel > nvidia > WD > Kingston > Seasonic > LG > XP <<< takhle nějak :) a zde např.: https://1url.cz/iriwZ (ta dívka tam to je dcera )
jo, ve vlastnostech FAT32 je. format se da změnit jak?
Že tu flashku znovu naformátuješ a při tom zvolíš do jakého formátu klasický je formát NTFS
a jakým způsobem? třeba tímto
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ještě mu to napiš do toho druhého příspěvku, sic mu to tam napsal už spyke, ale získáš další zápis, to se hodí ne?
//Duplicitní téma přesunuto do odpadu a satamova již zbytečná reakce smazána. Bodík fuč... a to se hodí...
//Karlos
má jich tu podobných ještě mraky 
a jakým způsobem? třeba tímto
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
satam píše:Proč to sem dáváš 2x???
ještě mu to napiš do toho druhého příspěvku, sic mu to tam napsal už spyke, ale získáš další zápis, to se hodí ne?

//Duplicitní téma přesunuto do odpadu a satamova již zbytečná reakce smazána. Bodík fuč... a to se hodí...

//Karlos

Intel > nvidia > WD > Kingston > Seasonic > LG > XP <<< takhle nějak :) a zde např.: https://1url.cz/iriwZ (ta dívka tam to je dcera )
Na nějaké bodíky kašlu. Jestli Vám nevadí bordel na fóru, tak mně bohužel ano. Ty mraky podobných můžou moderátoři klidně smazat. Jak správně napsal Karlos, smazal moji již zbytečnou reakci, která ale v době, kdy jsem ji psal, zbytečná nebyla 

Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Re: problem s flashkou Vyřešeno
Problém vyřešen, nepředpokládám, že původní tazatel:
1) bude mít doplňující dotaz
2) je zvědavý na dohady, které vyrostly na zcela jiném záhonu, než který založil
1) bude mít doplňující dotaz
2) je zvědavý na dohady, které vyrostly na zcela jiném záhonu, než který založil
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 3483
-
od lukas222
Zobrazit poslední příspěvek
05 lis 2024 13:36