Spam na Facebooku
Spam na Facebooku
čaute, mám problém, raz mi prišla na facebook aplikácia akože od niekoho a keď som sa pokúšala ju spustiť, bola nefunkčná ako ďalších milión aplikácií na facebooku. Lenže asi o týždeň mi píše jeden z priateľov, že odo mňa dostal aplikáciu, (tú istú čo ja vtedy) ktorá sa nedá spustiť. A teraz mu to vraj plní mailovú schránku na facebooku a všetko to chodí vrajže odo mňa. čo s tým? :/
Re: Spam na Facebooku
Zkus to projet Hijackthisem a dej log ke kontrole do sekce Hijackthis s popisem problému.
Intel > nvidia > WD > Kingston > Seasonic > LG > XP <<< takhle nějak :) a zde např.: https://1url.cz/iriwZ (ta dívka tam to je dcera )
Sám Facebook je spam a spyware 

Neviem presne ako hijackthis funguje a mám si to spraviťt na svojom kompe alebo to mám doporučiť tomu kto spamy dostáva?
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Na obou
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
-
- Pohlaví:
To je právě chyba v tom, že lidi na fb odkliknou každou blbost. Ono je celkem možné, že ta aplikace komunikuje jenom mezi těmi účty a v počítači o tom nemusí být nějaké známky.
X píše:Sám Facebook je ....
Facebook - co to je? ...to neznám

Intel > nvidia > WD > Kingston > Seasonic > LG > XP <<< takhle nějak :) a zde např.: https://1url.cz/iriwZ (ta dívka tam to je dcera )
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Jak Facebooku zatrhnout sledování aktivity mimo Facebook? Příloha(y)
od Milovník soukromí » 27 pro 2024 01:13 » v Vše ostatní (bezp) - 8
- 6244
-
od mmmartin
Zobrazit poslední příspěvek
28 pro 2024 21:16
-