Problém s mikrofonem
Problém s mikrofonem
Zdravím. Mám sluchátka s mikrofonem a na teamspeaku mě nejde slyšet (jen slabé šustění). Hlasitost mikrofonu mám na maximu, zesílení mikrofonu mám zaplé. Pokud někdo tuší jak to spravit a nebo má s tímto problémem již zkušenosti uvítám radu 

- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Nemáš zapnut na zvukové kartě systém 5+1, nebo podobně. V tom případě je konektor pro mikrofon společný i pro repro a přepne se pouze při systému 2 repro. Případně se podívej do ovládacích panelů do složky Zvuky a zvuková zařízení - nastav a otestuj!
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Problém s mikrofonem
Prkp píše:Hlasitost mikrofonu mám na maximu, zesílení mikrofonu mám zaplé.
Hlasitost mikrofonu máš na maximu v regulátorech záznamu?
Že by programer?:D Podobných problémů jsem kámošům řešil spousty:) nejdřív bych zkusil vzít mikrofon k některýmu kámošovi, jestli není chyba v něm (i když to není moc pravděpodobný, ale člověk nikdy neví). Dál bych zkusil i jiný program, zkus třeba Ventrilo nebo podobný program. Samozřejmě jednou pomohlo i jednoduchý odebrání a znovunainstalování ovladačů zvuokvý karty. Jinak to že tě nejde slyšet, to víš od ostatních nebo jsi zkoušel test v samotnym teamspeaku?
Skype jede?Jestli jo,tak je to nastavením Teamspeku v nastavení>vstup a výstup zvuku>zaškrtnout aktivaci hlasem>nastavit aktivaci hlasem,nastav tak aby ti svítila u tebe kontrolka když začneš mluvit a zhasne když přestaneš,jestli to máš na křik tak se ti to neaktivuje,když to dáš na šepot tak to máš aktivní furt.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 2557
-
od Shokata88
Zobrazit poslední příspěvek
19 úno 2025 19:18