Autorun
Autorun
Mám v počítači infekci která se jmenuje autorun nemám antivirák protože mám slabý pc na to aby ho unes A ta infekce se mi dostala do flesh disku do mp3 do mobilu prostě všude kde sem to zapojil nedala by se dostat nějak z pc pryč??
Re: Autorun
Tvůj dotaz je nějaký divný. Autorun je normální spouštěcí prográmek, který se většinou používá pro automatické spouštění CD/DVD. Tedy virus by musel být v něm. A co myslíš tím
to si snad děláš srandu, né!nemám antivirák protože mám slabý pc na to aby ho unes

Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
tak ten vir je v něm protože mám i v telefonu napsané vždy autorun a pod tím inf. a když ho smažu tak je tam do hodiny zas a to i v pc tady se mi ukrývá taky třeba pod obrázkem mafie a tam je autorun a když napojím svojí mp3 či něco jjíného do pc z antivirákem tak to hned blázní
Provozovat PC na Internetu bez antiviru je čiré bláznovství a počítačová sebevražda. Ten PC je nutné odvirovat a urychleně nainstalovat Antivir a další bezpečnostní prográmky, jak firewall, Antispyware a pod. A uvědom si, že cokoli k tomu PC připojíš je okamžitě potencionálně zavirované a ten vir (ty viry) semeníš dále a dále. Je to hrubá nezodpovědnost připojovat Tvé fleše, mp3 a pod. do cizích PC!
Ještě jsi nám neřekl, co provozuješ za sestavu!

Ještě jsi nám neřekl, co provozuješ za sestavu!
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
já jsem zapoměl jak se to dělá když to chci zjistit a zkopírovat protože když dám tento počítač a vlastnosti tak tam to sice je ale nechce se mi to přepisovat :(
-
- Pohlaví:
Zde najdeš návod: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?t=54956
A když už nepoužíváš antivirák, taky se nerozhlížej když jdeš přes silnici. Aspoň takových userů ubude
A když už nepoužíváš antivirák, taky se nerozhlížej když jdeš přes silnici. Aspoň takových userů ubude

Pokud seš línej a nechceš spolupracovat (viz maličkost - přepsat z vlastností sestavu!), nechtěl bys rovnou, aby k Tobě někdo zajel a zdarma Ti PC odviroval, popř. přeinstaloval, nainstaloval antivir atd? To už je trochu dost, když žádáš radu a odmítáš podat informace 

tak píši microsoft windows XP Professional Verze 2002 service pack 3 Počítač : Intel(R) Celeron (R) CPU 2.00 GHz 2.00 Ghz 760 mb RAM
A sděl nám prosím ještě jméno Tvé MB a rozumný důvod, proč nepoužíváš antivir a zasíráš vše okolo, k čemu se připojíš, když už jen z toho, co vidím, je nesmysl Tvé vyjádření
Jinak ITCrowd už Ti poradil, nainstaluj si antivirák a můžeme to skončit.
nemám antivirák protože mám slabý pc na to aby ho unes

Jinak ITCrowd už Ti poradil, nainstaluj si antivirák a můžeme to skončit.
co je MB já vim akorád že bývalý dopravní prostředek
??
Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”