Autorun

Sekce věnovaná virům a jiným škodlivým kódům, rovněž ale nástrojům, kterým se lze proti nim bránit…

Moderátoři: Mods_senior, Security team

dany94
Level 2
Level 2
Pohlaví: Muž
Stav:

Autorun

Příspěvekod dany94 » 27 zář 2012 11:49

Mám v počítači infekci která se jmenuje autorun nemám antivirák protože mám slabý pc na to aby ho unes A ta infekce se mi dostala do flesh disku do mp3 do mobilu prostě všude kde sem to zapojil nedala by se dostat nějak z pc pryč??

Reklama
satam
Level 5
Level 5
Stav:

Re: Autorun

Příspěvekod satam » 27 zář 2012 11:54

Tvůj dotaz je nějaký divný. Autorun je normální spouštěcí prográmek, který se většinou používá pro automatické spouštění CD/DVD. Tedy virus by musel být v něm. A co myslíš tím
nemám antivirák protože mám slabý pc na to aby ho unes
to si snad děláš srandu, né! :wink:
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...

dany94
Level 2
Level 2
Stav:

Příspěvekod dany94 » 27 zář 2012 12:00

tak ten vir je v něm protože mám i v telefonu napsané vždy autorun a pod tím inf. a když ho smažu tak je tam do hodiny zas a to i v pc tady se mi ukrývá taky třeba pod obrázkem mafie a tam je autorun a když napojím svojí mp3 či něco jjíného do pc z antivirákem tak to hned blázní

satam
Level 5
Level 5
Stav:

Příspěvekod satam » 27 zář 2012 12:07

Provozovat PC na Internetu bez antiviru je čiré bláznovství a počítačová sebevražda. Ten PC je nutné odvirovat a urychleně nainstalovat Antivir a další bezpečnostní prográmky, jak firewall, Antispyware a pod. A uvědom si, že cokoli k tomu PC připojíš je okamžitě potencionálně zavirované a ten vir (ty viry) semeníš dále a dále. Je to hrubá nezodpovědnost připojovat Tvé fleše, mp3 a pod. do cizích PC! :evil:
Ještě jsi nám neřekl, co provozuješ za sestavu!
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...

dany94
Level 2
Level 2
Stav:

Příspěvekod dany94 » 27 zář 2012 12:13

já jsem zapoměl jak se to dělá když to chci zjistit a zkopírovat protože když dám tento počítač a vlastnosti tak tam to sice je ale nechce se mi to přepisovat :(

Uziv00
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod Uziv00 » 27 zář 2012 12:14

Zde najdeš návod: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?t=54956
A když už nepoužíváš antivirák, taky se nerozhlížej když jdeš přes silnici. Aspoň takových userů ubude :lol:

satam
Level 5
Level 5
Stav:

Příspěvekod satam » 27 zář 2012 12:20

Pokud seš línej a nechceš spolupracovat (viz maličkost - přepsat z vlastností sestavu!), nechtěl bys rovnou, aby k Tobě někdo zajel a zdarma Ti PC odviroval, popř. přeinstaloval, nainstaloval antivir atd? To už je trochu dost, když žádáš radu a odmítáš podat informace :twisted:

dany94
Level 2
Level 2
Stav:

Příspěvekod dany94 » 27 zář 2012 12:25

tak píši microsoft windows XP Professional Verze 2002 service pack 3 Počítač : Intel(R) Celeron (R) CPU 2.00 GHz 2.00 Ghz 760 mb RAM

satam
Level 5
Level 5
Stav:

Příspěvekod satam » 27 zář 2012 12:31

A sděl nám prosím ještě jméno Tvé MB a rozumný důvod, proč nepoužíváš antivir a zasíráš vše okolo, k čemu se připojíš, když už jen z toho, co vidím, je nesmysl Tvé vyjádření
nemám antivirák protože mám slabý pc na to aby ho unes
:wink:
Jinak ITCrowd už Ti poradil, nainstaluj si antivirák a můžeme to skončit.

dany94
Level 2
Level 2
Stav:

Příspěvekod dany94 » 27 zář 2012 12:34

co je MB já vim akorád že bývalý dopravní prostředek

guest
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod guest » 27 zář 2012 12:36