Přestal fungovat zvuk ve hrách

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

fajla
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

Přestal fungovat zvuk ve hrách

Příspěvekod fajla » 01 říj 2012 11:17

, nelze úspěšně nainstalovat aktualizace (konfigurace aktualizací se nezdařila), ani vrátit úspěšně vrátit jakýkoliv bod obnovení....

Koupil jsem si nový NTB Lenovo Y580 S předinstalovanými Windows Home Premium 64bit a upřímně začínám bejt neskutečně nasranej, protože s ním mám jenom problémy. resp. s polofunkčními Windows....

Začalo to tím, že mi nešli korektně nainstalovat a nakonfigurovat (aktualizace se mi konfigurují po bootu) aktualizace. Hned první den jsem musel obnovit systém, protože mi po první instalaci aktualizací prostě nešlo nabootovat. To jsem vyřešil, aktualizace zakázal. Jenže předevčírem jsem je měl z ničeho ni povolený a po zapnutí se mi zase konfigurovali. Neúspěšně.... a přestal mi fungovat zvuk ve všech hrách a nedaří se mi to vyřešit. Bod obnovení vrátit nejde, neboť mi to po nabootování hodí chybovou hlášku, že windows nemohl tohle a tamto a vymazání aktualizací ve složce SoftwareDistribution (složka Download, soubor DataStore.edb a vymazáni složky PostRebootEventCache), nepomohlo ani přeinstalovat ovladače chipsetu a zvukové karty. Víte někdo čím by to mohlo být a jak to řešit. JSem už neskutečně vytočený nemám na to nervy! Buď si někde ukradnu pirátskou kopii Windows se kterou jsem nikdy problémy neměl, nebo ten notebook rozmlátim na s.... , protože ten měsíc, co ho mám řeším den, co den nějaký problém a už mi dochází trpělivost. Díky.

Reklama
  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Adobe reader přestal fungovat
    od pee.tr » 03 říj 2024 18:41 » v Vše ostatní (sw)
    3
    2358
    od pee.tr Zobrazit poslední příspěvek
    03 říj 2024 20:14
  • Záseky v UE hrách
    od Fantousek » 02 říj 2024 11:38 » v Problémy s hardwarem
    8
    2267
    od Fantousek Zobrazit poslední příspěvek
    03 říj 2024 14:10
  • FPS dropy ve hrách, SSD/CPU. Příloha(y)
    od Galli » 23 úno 2025 12:02 » v Problémy s hardwarem
    3
    1926
    od Galli Zobrazit poslední příspěvek
    25 úno 2025 04:43
  • Upgrade PC - bude to fungovat?
    od pd321 » 12 pro 2024 13:09 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC
    6
    1841
    od petr22 Zobrazit poslední příspěvek
    15 pro 2024 17:59
  • Je potřeba 16 nebo 20 a více VRAM ve hrách?
    od p3v4x » 20 črc 2024 23:06 » v Problémy s hardwarem
    2
    2657
    od p3v4x Zobrazit poslední příspěvek
    21 črc 2024 18:39

Zpět na “Windows 11, 10, 8...”