, nelze úspěšně nainstalovat aktualizace (konfigurace aktualizací se nezdařila), ani vrátit úspěšně vrátit jakýkoliv bod obnovení....
Koupil jsem si nový NTB Lenovo Y580 S předinstalovanými Windows Home Premium 64bit a upřímně začínám bejt neskutečně nasranej, protože s ním mám jenom problémy. resp. s polofunkčními Windows....
Začalo to tím, že mi nešli korektně nainstalovat a nakonfigurovat (aktualizace se mi konfigurují po bootu) aktualizace. Hned první den jsem musel obnovit systém, protože mi po první instalaci aktualizací prostě nešlo nabootovat. To jsem vyřešil, aktualizace zakázal. Jenže předevčírem jsem je měl z ničeho ni povolený a po zapnutí se mi zase konfigurovali. Neúspěšně.... a přestal mi fungovat zvuk ve všech hrách a nedaří se mi to vyřešit. Bod obnovení vrátit nejde, neboť mi to po nabootování hodí chybovou hlášku, že windows nemohl tohle a tamto a vymazání aktualizací ve složce SoftwareDistribution (složka Download, soubor DataStore.edb a vymazáni složky PostRebootEventCache), nepomohlo ani přeinstalovat ovladače chipsetu a zvukové karty. Víte někdo čím by to mohlo být a jak to řešit. JSem už neskutečně vytočený nemám na to nervy! Buď si někde ukradnu pirátskou kopii Windows se kterou jsem nikdy problémy neměl, nebo ten notebook rozmlátim na s.... , protože ten měsíc, co ho mám řeším den, co den nějaký problém a už mi dochází trpělivost. Díky.
Přestal fungovat zvuk ve hrách
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 2358
-
od pee.tr
Zobrazit poslední příspěvek