neřekl jsem že tu má sedět 24h denně de o to že je tu spousta lidí kteří tomu taky rozumí a navíc tu "dřepí celý den" což je pro ty co potřebujou pomoc dobré, naschazuju nikomu práci, ale řikám že tu jsou lidi který tady jsou častějc než moderátoři a radí stejně kvalitně tak proč je nepřidat mezi moderátory ???fredik píše:Proč by tu měl mod sedět 24 hodin denně?
Uvědom si že to modi dělají ve svém volném čase (mají svoje rodiny, práci atd.) a každý nemá čas tu vysedávat celý den jak někteří...
Že se například tu mijaja teď v poslední době nevyskytuje, hol momentálně nemá čas a stane se každému že v určitém období to prostě nevyjde.
Si tu celkem nový tak se podívej zpětně co mijaja udělal za práci pro tohle fórum a kolika lidem pomohl, proto byl taky určitě po zásluze přibrán mezi moderátory.
Zkus se nejdříve podívat na fakta než začneš soudit
Moderátoři (Vyřešeno)
Moderátoři: Ltb, Mods_senior
Notebook : HP Pavilion dv6000 2x512MB DDR2, Procesor Intel Celeron M420 1,61 GHZ, 100 GB HDD, Mobile Intel(R) 945GM Express Chipset, Windows MC Edition SP2

- majkll
- Level 4

- Kontaktovat uživatele:
No přesně tak jsem to myslel i já. Tak uvidíme co na to Ltb
MSI P45 Neo | CORE2DUO E6750 2,9GHZ | Ram 2X1GB 1066Mhz A-DATA extreme edition | HDD WD 250Gb + 1TB externí WD | 8800 GS 384MB | Fortron 400W | Windows 7 Ultimate + 22" full HD SAMSUNG
--->Pravidla Pc-Helpu<---
- James_Radlle
- Level 3.5

- Kontaktovat uživatele:
Taky priliji svuj nazor - myslim ze moderator nemusi byt nekdo uplne skvelej kterej rozumi tazde oblasti a umi nutne poradit kazdemu.
Vzdyt jeho funkce muze byt i to aby se resilo v daném tématu to co se má řešit a různé takové věci, nebo upozorňovat tazatele na nedostatek informací v otázce hlídat určitou kultur projevu....
Jde jen o to co kdo od moderátora kdo čeká, podle mě je to spíše toto.
Proto by se asi taky melo napsat co by moderator mel delat a co umet....
Vzdyt jeho funkce muze byt i to aby se resilo v daném tématu to co se má řešit a různé takové věci, nebo upozorňovat tazatele na nedostatek informací v otázce hlídat určitou kultur projevu....
Jde jen o to co kdo od moderátora kdo čeká, podle mě je to spíše toto.
Proto by se asi taky melo napsat co by moderator mel delat a co umet....
Počítač: ANO! 
- majkll
- Level 4

- Kontaktovat uživatele:
Přesně tak,jde hlavně o to aby např upravil název topicu,nebo ho přesunul do správné kategorie. Klidně bych to mohl dělat i já. 
MSI P45 Neo | CORE2DUO E6750 2,9GHZ | Ram 2X1GB 1066Mhz A-DATA extreme edition | HDD WD 250Gb + 1TB externí WD | 8800 GS 384MB | Fortron 400W | Windows 7 Ultimate + 22" full HD SAMSUNG
-
guest
- majkll
- Level 4

- Kontaktovat uživatele:
Chtělo by to domluvit s Ltb a udělat nějáké hlasování. Já bych ho klidně udělal at jsem užitečnej 
- Ltb
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj všem, díky za názory - ve zkratce se pokusím vyjádřit k 3 poznatkům, které jsem se tu dočetl:
1) "Mikel tu byl o víkendu, mijaja mám takový tušení ve čtvrtek, Ltb si to kontroluje jak má čas." (Damned)"
Díky za časovou soupisku
..ne, vážně, moderátoři opravdu odvádějí práci pro Pc-help ve svém volnu a bez jakéhokoliv nároku na odměnu (byť tomu v minulosti bylo jinak a možná se i do budoucna ještě něco změní). Souhlasím s názorem, že moderátor by tu měl být určitě častěji než 1x za týden, chceme-li být jako fórum úspěšní a přístupní všem ostatním, musíme moderovat.
2) "to je sice moc milé ale jsou tu lidé kteří tomu rozumí možná líp jak oni a navíc tu jsou každý den a raděj, to od mijaji vidím jen málokdy" (Petr.s) - s tímhle krajně nesouhlasím. Mijaja rozhodně patří do skupinky lidí, kteří pro pc-help odvedli spoustu tvrdé práce - když nepočítám mnohá řešení HijackThis logu, tak je to třebas odkazování lídiček z http://www.viry.cz na jeho "články" na pc-help nebo server http://www.caramba.cz, který dal pc-help.cz na úvodní stránku (sekce počítače) poté, co jim Mijaja pomohl....
3) Souhlasím s vámi, že moderátora potřebujeme - rozhodně to proberu se současnými moderátoy, jak svoji funkci u nás vidí. Budou-li mít chuť pokračovat, budu jenom rád + přibereme nového člena (btw. těší mě váš zájem).
Zdraví
1) "Mikel tu byl o víkendu, mijaja mám takový tušení ve čtvrtek, Ltb si to kontroluje jak má čas." (Damned)"
Díky za časovou soupisku
2) "to je sice moc milé ale jsou tu lidé kteří tomu rozumí možná líp jak oni a navíc tu jsou každý den a raděj, to od mijaji vidím jen málokdy" (Petr.s) - s tímhle krajně nesouhlasím. Mijaja rozhodně patří do skupinky lidí, kteří pro pc-help odvedli spoustu tvrdé práce - když nepočítám mnohá řešení HijackThis logu, tak je to třebas odkazování lídiček z http://www.viry.cz na jeho "články" na pc-help nebo server http://www.caramba.cz, který dal pc-help.cz na úvodní stránku (sekce počítače) poté, co jim Mijaja pomohl....
3) Souhlasím s vámi, že moderátora potřebujeme - rozhodně to proberu se současnými moderátoy, jak svoji funkci u nás vidí. Budou-li mít chuť pokračovat, budu jenom rád + přibereme nového člena (btw. těší mě váš zájem).
Zdraví
- jarod72pm
- Level 4.5

- Kontaktovat uživatele:
re
PC-HELP není jen tak jaké fórum a už sám název by si zasloužil PARTU moderátorů ( na každé oddělení aspoň 2!) nejde tu tak o počet ale i to že někdo vyniká v tom a někdo v tamtom a vzájemně se doplňovat!
pak tu chybí VIPáci co opravdu radí všem když je čas a doplní tak moderátory sekcí (vždycky není čas že...každý máme svoje povinnosti)- pak tu bude parta lidí co se budou snažit pořešit all problémy
takže kolem a kolem nevidím problém v 9 moderátorech a pár VIPácích
pak tu chybí VIPáci co opravdu radí všem když je čas a doplní tak moderátory sekcí (vždycky není čas že...každý máme svoje povinnosti)- pak tu bude parta lidí co se budou snažit pořešit all problémy
AMD FX 8370 +Freezer i30,Asus M5A97 EVO 2.0,GIGABYTE GV-N1060WF2OC-6GD,Kingston 2x8GB 1866MHz,case Zalman Z9,SSD 256GB Crucial MX ,WD Green 1TB 7200rpm SATA2,Zdroj Seasonic M12II 750W,Externí Seagate 1TB e-sata.
Re: re
s těma lidma VIP mi to opravdu připadá jako dobrý nápad Ltb by o tom mohl uvažovatjarod72pm píše:PC-HELP není jen tak jaké fórum a už sám název by si zasloužil PARTU moderátorů ( na každé oddělení aspoň 2!) nejde tu tak o počet ale i to že někdo vyniká v tom a někdo v tamtom a vzájemně se doplňovat!
pak tu chybí VIPáci co opravdu radí všem když je čas a doplní tak moderátory sekcí (vždycky není čas že...každý máme svoje povinnosti)- pak tu bude parta lidí co se budou snažit pořešit all problémy![]()
Notebook : HP Pavilion dv6000 2x512MB DDR2, Procesor Intel Celeron M420 1,61 GHZ, 100 GB HDD, Mobile Intel(R) 945GM Express Chipset, Windows MC Edition SP2