Zmizel můj příspěvek Vyřešeno

…aneb vzkazy pro Admina

Moderátoři: Ltb, Mods_senior

satam
Level 5
Level 5
Pohlaví: Muž
Stav:

Zmizel můj příspěvek

Příspěvekod satam » 05 říj 2012 13:57

Před chvílí zmizel můj příspěvek ve vláknu viewtopic.php?f=24&t=94115 , který jsem tam vložil několik minut před Spoonerem. Lze to nějak vysvětlit? Jediné, co mě napadá - rozpor s pravidly - odkaz na Ulozto. Ale jsou tu i horší a zůstávají. Proč?

--- Doplnění předchozího příspěvku (05 Říj 2012 14:27) ---

Ltb, prosím odpověz!
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...

Reklama
Ltb
Administrátor
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Stav:
Kontakt:

Re: Zmizel můj příspěvek

Příspěvekod Ltb » 05 říj 2012 14:30

Nevím, jak přesně byl příspěvek napsán, ale jestli chápu správně, obsahoval odkazy ke stažení hudby z uloz.to? Pak by se jednalo o rozpor s pravidly a tudíž oprávněný důvod pro odstranění buď odkazu nebo celého příspěvku (záleží na konkrétní situaci).

Jestli se tu někde "povalují" horší případy, potom nás na ně prosím upozorněte, budeme postupovat stejně.

Díky

satam
Level 5
Level 5
Stav:

Příspěvekod satam » 05 říj 2012 14:36

Chápeš velmi správně. Tazatel se ptal na konkrétní snímek z YouTube a já jsem mu odpověděl, že si jej může stáhnout přímo nebo z některého serveru, např. Ulozto. Ten server je naprosto legální, žádný warez a pro svoji potřebu si tam mohu stáhnout, co chci. Pokud se pletu, nechám se poučit. Pokud Ti diskuze zde nevyhovuje, můžeme pokračovat na SZ. Dík za odpověď.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...

guest
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod guest » 05 říj 2012 14:39

Server Uloz.to legální samozřejmě není. Ty si sice můžeš stáhnout co chceš, ale ten kdo to tam vložil porušil zákon. :wink:

satam
Level 5
Level 5
Stav:

Příspěvekod satam » 05 říj 2012 14:41

2 BS: Nemáš pravdu, kdyby nebyl legální, nemůže na netu fungovat. A je to o autorských právech a práva na ty konkrétní písničky už mohou být klidně volná, písničky můžou být bez jakýchkoli omezení na ulozto a ať si je stáhne, kdo chce, víš?

Ltb
Administrátor
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Ltb » 05 říj 2012 14:42

Nerad bych tu rozváděl teorii o tom, co si kdo může či nemůže pro svoji potřebu stáhnout. 1. věc je pohled tebe, coby uživatele. 2. věc je pohled fóra, coby zprostředkovatele odkazu.

Jestliže udělal moderátor chybu, můžeme dodatečně příspěvek dostat na své místo zpět. Nicméně bych tě poprosil o SZ se zněním příspěvku, který ti byl odstraněn. Tady by ho z logických důvodů nebylo dobré zveřejňovat ;-)

P.S. + prosím přidej ideálně důkaz toho, že práva na písničky jsou již volná (reaguji dodatečně na tvůj poslední příspěvek)

guest
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: Zmizel můj příspěvek  Vyřešeno

Příspěvekod guest » 05 říj 2012 14:48

satam píše:2 BS: Nemáš pravdu, kdyby nebyl legální, nemůže na netu fungovat. A je to o autorských právech a práva na ty konkrétní písničky už mohou být klidně volná, písničky můžou být bez jakýchkoli omezení na ulozto a ať si je stáhne, kdo chce, víš?

Nebudu na to téma rozvádět zbytečné flame, ale jenom jednou zareaguji.
To co uvádíš jsou pouze spekulace. Že ulož.to funguje a jsou tam nelegální věci ví snad každý a je jedno zda je to film anebo skladba. Spekulovat že práva mohou být volná, neznamená že volná jsou.

Zpět na “PC-HELP - připomínky k fóru”