pomalé stahování programu MWAW

Místo pro vaše HiJackThis logy a logy z dalších programů…

Moderátoři: Mods_senior, Security team

Odpovědět
Davson
Level 2.5
Level 2.5

pomalé stahování programu MWAW

Příspěvek od Davson »

Mám jedno PC doma a jedno v práci.Oba cca stejně vybavené. Na obou kabelové připojení o stejné rychlosti.Rozdíl je pouze v prohlížeči. Doma Firefox, v práci IE 6. A nyní ten problém. Doma stáhnu program MWAW během chvilky, ale v práci to trvá věčnost. Čím to může být ?
karlos
Master Level 8
Master Level 8

Příspěvek od karlos »

V práci ho stahuji také déle než doma, asi se ani serveru nechce tahat... :wink: Nebude problém na straně agregace linky?
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
Pic
Guru Level 13
Guru Level 13

Příspěvek od Pic »

Já stahuji jen doma, ale také se mění rychlost stahování. Asi to souvisí s vytížením linek či serveru.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Elusive
Level 5
Level 5

Příspěvek od Elusive »

Když jsem stahoval z linku uvedenýho tady na fóru (někde, někdy, už si nepamatuju), jelo to taky jak z chlupaté deky. Stačilo zagooglit - vyhodí to hafo odkazů - a zkusit jiný link. Tipuju to na přetížený server.
mmmartin
Moderátor

Příspěvek od mmmartin »

Stejnou zkušenost mám s aktualizací. Někdy to lítá, že se až bojím, aby mi to nerozervalo disk, jindy to třeba v polovině zdechne. A stačí počkat pár hodin a zase je vše OK.
Damned
Tvůrce článků
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Damned »

mmmartin píše:Stejnou zkušenost mám s aktualizací. Někdy to lítá, že se až bojím, aby mi to nerozervalo disk, jindy to třeba v polovině zdechne. A stačí počkat pár hodin a zase je vše OK.

Někdy to tak bývá
Nic není nemožné, proto tam, kde jsme s rozumem v koncích, neváháme použít kladivo.
Chceš-li vědět, co je nového, podívej se do starých knih.
Damnedovy češtiny - překlady programů pro údržbu PC
HiJackThis 2+návod FCleaner+čeština Wise Registry Cleaner
Odpovědět

Zpět na „HiJackThis“