Jak z image disku (TrueImage) vytáhnout jen část dat? *
Jak z image disku (TrueImage) vytáhnout jen část dat? *
Zdravím, mám takovej problém se zálohou - vytvořil jsem si kompletní zálohu na externí HDD před instalací W7 pomocí Acronisu (to ještě neni ten problém). Nyní jsem ale narazil na problém, kdy potřebuji částečnou obnovu zálohy, v podstatě se jedná o zálohu účetního programu POHODA, kterou nemohu najít v té záloze... nemůže to být tím, že je ještě neobnovená? Každopádně je tu vůbec nějaká možnost částečné obnovy? na disku na ní totiž u jaksi neni místo a je to docela urgentní, díky předem.
Naposledy upravil(a) Myloš dne 07 říj 2012 20:35, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Oprava nadpisu „Problém se zálohou“. Co je to za zlozvyk nadepisovat vlákna „problém s…“? Je tak těžké namísto pitomého slova „problém“ ten problém nějak popsat?
Důvod: Oprava nadpisu „Problém se zálohou“. Co je to za zlozvyk nadepisovat vlákna „problém s…“? Je tak těžké namísto pitomého slova „problém“ ten problém nějak popsat?
-
- Pohlaví:
Re: Problém se zálohou
Jestli to dobře chápu, pak chceš z kompletní zálohy vytáhnout dílčí položku-složku. To asi nepůjde, jedině to obnovit celé /ale ruku do ohně bych za to nedal/.
Jo, přesně tak.. takže jestliže potom musím kompletně obnovit zálohu, tak si budu muset udělat zálohu i na W7, ne? jinak mě to nahodí zpátky do XPček?
Jo.. ale kdybych rozdělil exterňák na 2 díly a do 1 dal W7, tak to při obnově vadit bude, nebo ne ?
-
- Pohlaví:
Nemělo by. Na C budeš mít W7 a na D obnovíš co potřebuješ.
Ok, díky moc :-)
-
- Pohlaví:
Jenom pozor co si vlastně zálohoval? Pokud systémový disk, pak by mohly být problémy s bootováním.
Re: Jak z image disku (TrueImage) vytáhnout jen část dat? *
Mám jen 1 interní disk a data + předchozí systém mám zálohovaný na exterňáku.. právě proto jsem se ptal na to rozdělení, nemám s tím žádný zkušenosti zatím
--- Doplnění předchozího příspěvku (07 Říj 2012 21:15) ---
Teď mě napadla taková věc... co takhle tu zálohu hodit do Virtual Boxu a odtamtaď přetáhnout ty data? je to vůbec možný?
--- Doplnění předchozího příspěvku (07 Říj 2012 21:15) ---
Teď mě napadla taková věc... co takhle tu zálohu hodit do Virtual Boxu a odtamtaď přetáhnout ty data? je to vůbec možný?
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 8
- 3120
-
od sabrik
Zobrazit poslední příspěvek
06 pro 2024 15:35
-
-
Reinstal Win 11 a formátování disku Příloha(y)
od Kemot » 06 říj 2024 18:53 » v Windows 11, 10, 8... - 7
- 3140
-
od šulda
Zobrazit poslední příspěvek
06 říj 2024 20:58
-
-
- 3
- 1929
-
od Jirka88