Fin přízpěvky pro chytré hlavy
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
Chlapci každý to vidí ze svého pohledu rozhodnutí bude stejně na LTB Co se týče kvality za blábol nedostaneš nic. Za děkuju je to fajn a nebráním se tomu. Jenže to jde pouze do určitých mezí ochoty a času dotyčného. Pokud chceš na něčem dělat musíš mít z čeho a já si myslím že právě tady by se mohl najít matriál pro další vývoj tohoto fóra.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
Honzo, koukni na to takhle, když budu psát článek, řekněme o registrové výstroji telefonních ústředen systému PK202, pak nad ním strávím minimálně čtyři hodiny. Nevím, kolik bych mohl za ten článek dostat korun, kdyby se někomu líbil a chtěl mě za něj odměnit. Vím však bezpečně, že za čtyři hodiny si v práci vysedím 560 korun, čistého. Jinými slovy, za to, že se díky PC-helpu učím a sem tam jsem někomu přínosem, je mi největší odměnou "pouhé" slovo, dík. Mé druhé jméno by mohlo být Ješita Ješitný, klidně ten článek napíšu zadarmo, když to někoho bude zajímat, protože mi dělá nesmírně dobře, když mohu ukázat, že znám něco navíc, čímž mohu ostatní oslnit, nebo na.rat
Když chci peníze, jdu pracovat
A když chci víc peněz, musím se víc učit (nebo jsem se měl líp učit). Případně se musím naučit slibovat nesmysly a ani se nezardít a stát se politikem 

Když chci peníze, jdu pracovat

Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Chce-li někdo na netu vydělávat nic mu v tom nebrání. Je-li někdo tak chytrý, že ví o hw i sw všechno,ať si založí soukromou poradnu za peníze, ale pak musí garantovat výsledky. Většina z nás je v tomto fóru pro vlastní potěšení, získání dalších zkušeností, a jejich předávání dalším, kteří třeba začínají. Někteří jsou možná profíky v IT a přesto zda zdarma radí i když v rachotě si nechávají tvrdě zaplatit. Kdyby si lidé nesdělovali nové poznatky a zkušenosti, asi bychom ještě čekali na oheň, až udeří blesk. Toto fórum chápu jako jednu z forem předávání poznatků o PC i když budou možnou příčinou zakrnění nožiček budoucích pokolení - vis vize Gatese.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
"neberte úplatky, neberte úplatky" Já bach to považoval za příjemné všimné na pokrytí např nákladů s tvorbou článku spojených. Až za to budu chtít velký prachy naučim se česky a dám se do ČS spisovatele. Hovgh.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
- Damned
- Tvůrce článků
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Myslím,že pak by zákonitě měl být ten poskytovatel návodů k ošetření Pc být moderátorem. Ale ostatně, Zákon o Autorských poplatcích by měl toto řešit,nebo ne?
Aby bylo jasno,nejsem proti moderátorům,kteří tu jsou-nejsou, ani proti amatérům kteří levou žvejkaj počítač a pravou píšou zkoušku z matiky (nebo zaslouženě papají svíčkovou,nebo houpají děcko na koleně). Myslím,že komercializací a snahou proměnit každé své slovo v zisk, by jen utrpěl tento web.
Finanční zhodnocení jedinců (doopravdy jedinců-dvou-tří,víc jich tu není), kteří si to doopravdy zaslouží, by si měl vzít k srdci Ltb.
Časem by se totiž mohlo stát,že se bude říkat,že na pc-help to dělaj jen kvůli prachům,a to by byl jen začátek konce.
Aby bylo jasno,nejsem proti moderátorům,kteří tu jsou-nejsou, ani proti amatérům kteří levou žvejkaj počítač a pravou píšou zkoušku z matiky (nebo zaslouženě papají svíčkovou,nebo houpají děcko na koleně). Myslím,že komercializací a snahou proměnit každé své slovo v zisk, by jen utrpěl tento web.
Finanční zhodnocení jedinců (doopravdy jedinců-dvou-tří,víc jich tu není), kteří si to doopravdy zaslouží, by si měl vzít k srdci Ltb.
Časem by se totiž mohlo stát,že se bude říkat,že na pc-help to dělaj jen kvůli prachům,a to by byl jen začátek konce.
Nic není nemožné, proto tam, kde jsme s rozumem v koncích, neváháme použít kladivo.
Chceš-li vědět, co je nového, podívej se do starých knih.
Damnedovy češtiny - překlady programů pro údržbu PC
HiJackThis 2+návod FCleaner+čeština Wise Registry Cleaner
Já jsem rozhodně proti jakémukoli systému plateb za rady nebo články. Podstata fóra je DOBROVOLNÉ sdružení lidí, kteří spolu diskutují o podobných problémech a radí si, jak je vyřešit. Jakmile se do toho zamíchají peníze, začne se to hroutit. Pak už bychom přestali být fórum, kde si může kdokoliv přijít pro radu, aniž by se od něj čekalo, že zaplatí. Každý, kdo je tady na fóru, to bere jako svého koníčka nebo aspoň by tomu tak mělo být.
Znáte pravidla?
Tipy a triky ve Windows XP
Návody: HijackThis, MWAV, CCleaner (THX to mijaja)
Problémy, které chcete vyřešit pište sem do fóra. Neposílejte je emailem ani po ICQ!
Tipy a triky ve Windows XP
Návody: HijackThis, MWAV, CCleaner (THX to mijaja)
Problémy, které chcete vyřešit pište sem do fóra. Neposílejte je emailem ani po ICQ!
myslim že to damned pořád nechápe viz. téma moderátoři, já nevim proč on furt těma penězma všude hází, nikdo tu fakt nečeká po pc-helpu peníze, ale jemu to asi nikdo nevysvětlí 

Notebook : HP Pavilion dv6000 2x512MB DDR2, Procesor Intel Celeron M420 1,61 GHZ, 100 GB HDD, Mobile Intel(R) 945GM Express Chipset, Windows MC Edition SP2

- Damned
- Tvůrce článků
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
petr.s píše:myslim že to damned pořád nechápe viz. téma moderátoři, já nevim proč on furt těma penězma všude hází, nikdo tu fakt nečeká po pc-helpu peníze, ale jemu to asi nikdo nevysvětlí
Ty doopravdy nevíš co jsou jabka a hrušky
Nic není nemožné, proto tam, kde jsme s rozumem v koncích, neváháme použít kladivo.
- Ltb
- Administrátor
-
Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Ahoj všem, díky za názory.
A také že zůstane. Jen bych chtěl upozornit na to, že pc-help.cz je a bude nekomerční fórum zabívající se počítačovou tématikou. Jeho hlavním cílem je pomáhat druhým a zejména zprostředkovávat pomoc druhým a to zejména díky vaší (návštěvníci fóra) pomoci. Chápu-li správně podstatu této diskuze, nejedná se tu o zamýšlení se nad tím, zda-li zavést odměny za rady, ALE zda-li zavést odměny za "odborné" články.
Mojí představou a podle mě jediným možným řešením je (už to tu zaznělo) mít skupinku lidí,kteří budou psát články pro pc-help a budou za tohle pobírat fin. příspěvek přímo od pc-helpu prostřednictvím sponzorů či výtěžku z reklamní kampaně na fóru. Na tohle jsme ale ještě pořád tak trochu malé fórum, řekl bych.
pic píše:Svým dotazem nikoho nenutím mi poradit, je to pouze na něm, chce-li radu poskytnout, a právě na tomto je založeno toto fórum a tak by to mělo i zůstat.
A také že zůstane. Jen bych chtěl upozornit na to, že pc-help.cz je a bude nekomerční fórum zabívající se počítačovou tématikou. Jeho hlavním cílem je pomáhat druhým a zejména zprostředkovávat pomoc druhým a to zejména díky vaší (návštěvníci fóra) pomoci. Chápu-li správně podstatu této diskuze, nejedná se tu o zamýšlení se nad tím, zda-li zavést odměny za rady, ALE zda-li zavést odměny za "odborné" články.
Mojí představou a podle mě jediným možným řešením je (už to tu zaznělo) mít skupinku lidí,kteří budou psát články pro pc-help a budou za tohle pobírat fin. příspěvek přímo od pc-helpu prostřednictvím sponzorů či výtěžku z reklamní kampaně na fóru. Na tohle jsme ale ještě pořád tak trochu malé fórum, řekl bych.
Zpět na “PC-HELP - připomínky k fóru”