Protože sem se neúčastnil původní diskuse dovolil bych si to celé i s návrhem na řešení okomentovat sem Bo sem původní diskusy právě dočetl.
V podstatě jste se shodli že toto forum má určitou samoregulační schopnost, kterou vytváří zdavé jádro návštěvníků. Dále státi se modem znamená státi se z rádce služebníkem bo na razení ti už moc času nezbyde.
Pokud si v práci chceš vzít dovolenou střídám se s kolegou a řádně mu vše předám a pracovní činnosti jedou dál.
Pokud tedy chcete něco řešit je tu potenciál lidí zástupců (moderátorů brigádníků) a jestliže už čtu přízpěvek a mám důvěru můžu ho taky upravit nebo přesunout a o akci dám vědět těm ostatním modům. (technicky to zatím nechám plavat) Takže Hlavnímu modovi už pak vypadnou jen nezkontrolované přízpěvky a bude mít čas i sem tam někomu poradit nebo si s rodinou uspořádat nějakou akci.
Status moderátora brigádníka: Když mám čas pomůžu a upravím biď by to měl být i jeden topic hlavní mod má 10 minut k dobru. Přístupy přidělují a odebírají permanentní modi a správce stránek tedy Ltb. Hlavní moderátor vlastní telefonické kontakty na moderátory brigádníky a pokud se při jeho kontrole pohybuje počet nezkontrolovaných nebo nezodpovězených přízpěvků přez únosnou mez kterou sám z časových důvodů nemůže zvládnout volá si pomoc. (než bych zavolal možná že by stačilo juknout kdo je momentálně zalogován protože má právě na PC help čas z toho ale vyplívá povinnost pro mody brygádníky logovat se i když chci jen číst)
Takže takhle nějak bych to viděl. Proč pomáhat jen nešťastníkům pomozme také modům. Mělo by to pomoci i v rychlosti reakcí a uspokojit i ty nešťastníky kteří tu moda neviděli 100 let. Zdravou míru rozumu a rozvážení koho a kolik nechám na LTB.
Noví moderátoři či VIP? (Vyřešeno)
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
- Baron Prášil
- Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
- Damned
- Tvůrce článků
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Baron Prášil píše:hm,to jste mě nepochopili.
já se o to dobrovolně nehlásím,ale jsem na netu prakticky 24hodin denně a někdy neni do čeho...
takže když mě Ltb osloví a vysvětlí o co go,tak to vemu.![]()
rozhodně mě nenapadlo,že by na to mohli mít nějakej vliv volby,co jsou tady
Nezlob se,ale první příspěvek ohledně tohoto bylo: Já chci!
Já jen reagoval
Nic není nemožné, proto tam, kde jsme s rozumem v koncích, neváháme použít kladivo.
Chceš-li vědět, co je nového, podívej se do starých knih.
Damnedovy češtiny - překlady programů pro údržbu PC
HiJackThis 2+návod FCleaner+čeština Wise Registry Cleaner
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
Mno já to viděl tak že je modů málo a nikomu se do toho nechce pokud se vžiju do pohledu moda je to docela řehol služba lidu. Takže pokud to prášil na sebe správně naprášil ten předchozí návrh je docela bezpředmětný. Stejně bych rád hodnocení od LTB já totiž hrozně chrochtám když mně někdo drbe za uchem.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
jenom by mě zajímalo jak to bude pokračovat, jelikož tady je anketa ale Ltb na kterém to záleží nejvíc se k tomu vůbec nevyjádřil, pokud Ltb nechce další lidim tak myslim že je to k ničemu
ps : zkoušel jste ho někdo kontaktovat ?
Notebook : HP Pavilion dv6000 2x512MB DDR2, Procesor Intel Celeron M420 1,61 GHZ, 100 GB HDD, Mobile Intel(R) 945GM Express Chipset, Windows MC Edition SP2

- majkll
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
No já jsem mu psal,ale neozval se. Ted tady ani nebyl na foru,tak asi nemá čas.
MSI P45 Neo | CORE2DUO E6750 2,9GHZ | Ram 2X1GB 1066Mhz A-DATA extreme edition | HDD WD 250Gb + 1TB externí WD | 8800 GS 384MB | Fortron 400W | Windows 7 Ultimate + 22" full HD SAMSUNG
--->Pravidla Pc-Helpu<---
--->Pravidla Pc-Helpu<---
- Damned
- Tvůrce článků
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Jan Pašek píše:... já totiž hrozně chrochtám když mně někdo drbe za uchem.
Žes neřekl, u Levejch bylo volno.
Nic není nemožné, proto tam, kde jsme s rozumem v koncích, neváháme použít kladivo.
- Damned
- Tvůrce článků
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
petr.s píše:jenom by mě zajímalo jak to bude pokračovat, jelikož tady je anketa ale Ltb na kterém to záleží nejvíc se k tomu vůbec nevyjádřil, pokud Ltb nechce další lidim tak myslim že je to k ničemu
Nevím proč by měl Site Admin kontrolovat každé naše slovo. Myslím,že má svůj názor,a až tu bude se vyjádří. Z výsledků hlasování si může vzít jen příklad a zeptat se vítěze,zda to chce a celkově na to má. To celkově znamená víc než jen to že umí.
Pokračovat to bude názorama.
Ale taky si myslím, že by se měl vyjádřit LTB zda je to tu diskuze (A tedy poté je stálý moderátor třeba) nebo jen opravné fórum chytrých a dobrých lidí.
Pokud sem nanazval něco něčím co dotyčného trápí, trápí mě to s ním
- Ltb
- Administrátor
-
Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
petr.s píše:jenom by mě zajímalo jak to bude pokračovat, jelikož tady je anketa ale Ltb na kterém to záleží nejvíc se k tomu vůbec nevyjádřil, pokud Ltb nechce další lidim tak myslim že je to k ničemu
Ahoj všem, nemohu citovat vše, co tu padlo, tak jsem si vybral jen malou část.......ANO, kontaktoval mě někdo, byl jsem v úzkém kontaktu s Majkllem (přes SZ), vyjádřil jsem svůj kladný názor k diskuzi na nového moda a popravdě, nečekal jsem reakci tak rychle. Nechtěl jsem ale klikací výběr s konkrétními jmény, spíše mi sedí volná diskuze s tím, že buď někdo navrhne jméno nebo se přihlásí sám.
Opravdu mě těší, že se pár dobrovolníků našlo a nemám důvod vaší nabídky nevyužít. Ale myslím si, že bude fér vše probrat s našimi stávajícími moderátory a poté jmenovat další. Nového moderátora(y) potřebujeme, dvojnásobný nárůst příspěvků za den žádá adekvátní nárůst pc-help teamu (http://www.pc-help.cz/viewtopic.php?t=1184), o tom není pochyb.
- Damned
- Tvůrce článků
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
.Ltb
Opravdu mě těší, že se pár dobrovolníků našlo a nemám důvod vaší nabídky nevyužít. Ale myslím si, že bude fér vše probrat s našimi stávajícími moderátory
Možná to o tom je,aby i moderátor dokázal říci,že na to momentálně nemá čas
- James_Radlle
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Damned píše:Jan Pašek píše:Mno jsem poctěn i pohoršen mám sladkokyselý úsměv. Za prvé fóru se nevěnuju pravidelně. Za druhé Alespoň SZ s upozorněním na tyhle témata by se hodila prstíky bi ti neupadli. Takhle je to jak kdybi si mi chtěl oženit bez mého souhlasu.
Takže momentálně mi nejvíce z duše prášil Baron Prášil.
Omlouvám se se všem které jsem zde vypsal do ankety, že sem je neinformoval. Až se vrátím z Plzně, pošlu všem SZ s linkem[/b]
Ja si naopak teto nominace velmi vazim a doufam ze uspeji, sice zatim to tak nevypada

Počítač: ANO! 

- Damned
- Tvůrce článků
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
No a Baron Prášil se bude ženit
Konečně 

Zpět na “PC-HELP - připomínky k fóru”