Čas na fóru (Vyřešeno)

…aneb vzkazy pro Admina

Moderátoři: Ltb, Mods_senior

mafian
Level 3.5
Level 3.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Čas na fóru (Vyřešeno)

Příspěvekod mafian » 29 bře 2007 19:32

jen taková připomínka nešel by změnit čas na hlavní stránce je tam jaksi po staru.díky

Reklama
Avalanche
Level 3
Level 3
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Avalanche » 29 bře 2007 19:39

ku*va ty máš ale voko...ja si toho ani nevšim'

mafian
Level 3.5
Level 3.5
Stav:

Příspěvekod mafian » 29 bře 2007 20:07

to bude tím že sem asi nepřišel o hodku dýl do rachoty no samozřejmě že to zamrzelo

Ltb
Administrátor
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Ltb » 29 bře 2007 21:26

mafian: ahoj, máš 1 bod za všímavost ;-) Ne vážně, díky za upozornění. Snažil jsem se nalézt vysvětlení a to jsem také našel - snad nebude vadit, že v angličtině - viz níže:

phpbb_support píše:I changed the timezone and the time is still wrong!
If you are sure you have set the timezone correctly and the time is still different the most likely answer is daylight savings time (or summer time as it is known in the UK and other places). The board is not designed to handle the changeovers between standard and daylight time so during summer months the time may be an hour different from the real local time.

Chápu-li to dobře, phpbb fórum se neumí vypořádat se změnou času. Moje doporučení je změnit si v osobním nastavení časovou zónu na GMT +2. Poté se bude zobrazovat čas (do další změny času) správný. Díky za pochopení.

James_Radlle
Level 3.5
Level 3.5
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod James_Radlle » 03 dub 2007 00:09

mam pocit ze se cas ridi podle serveru na kterym jsou danne stranky, takze tam maji cas spatne, treba ho nekdy zmeni...anebo ma pravdu php support :wink:
Počítač: ANO! :bottle:

guest
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod guest » 05 dub 2007 00:43

Ltb píše:mafian: ahoj, máš 1 bod za všímavost ;-) Ne vážně, díky za upozornění. Snažil jsem se nalézt vysvětlení a to jsem také našel - snad nebude vadit, že v angličtině - viz níže:

phpbb_support píše:I changed the timezone and the time is still wrong!
If you are sure you have set the timezone correctly and the time is still different the most likely answer is daylight savings time (or summer time as it is known in the UK and other places). The board is not designed to handle the changeovers between standard and daylight time so during summer months the time may be an hour different from the real local time.

Chápu-li to dobře, phpbb fórum se neumí vypořádat se změnou času. Moje doporučení je změnit si v osobním nastavení časovou zónu na GMT +2. Poté se bude zobrazovat čas (do další změny času) správný. Díky za pochopení.

Já už si toho všiml dávno, ale nepřipadá mi to až tak důležitý. Ovšem nejsem si jistý jestli GMT+2 to vyřeší. Pak tady bude čas správný, ale v sobním nastavení špatný. Tak jsem to teď zkusil :smile: V osobním nastavení špatně a tady se nic nezměnilo :x

Jan Pašek
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Stav:

Příspěvekod Jan Pašek » 05 dub 2007 11:30

Mě tohle nevadí v upozorňovacích SMS a E-mailech je již čas správně alespoň si to myslím bo sem si ještě ničeho nevšim.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.

Ltb
Administrátor
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Ltb » 11 dub 2007 20:50

James_Radlle píše:mam pocit ze se cas ridi podle serveru na kterym jsou danne stranky, takze tam maji cas spatne, treba ho nekdy zmeni...anebo ma pravdu php support :wink:

ještě před tím, než jsem pátral na php support, jsem si zhotovil jednoduchý php skriptík, který aktuální čas serveru zobrazuje a.........světe div se, čas na serveru ukazuje správně, pravdu má, zdá se, php support ;-)

Blue Spirit: souhlas, nezbytně nutné to není, spíše takové "nice to have". Ale k té změně, on se ti čas po úpravě osobního nastavení (a patřičném uložení) nezměnil?? To je dost zvláštní, u mě funguje bez problému....funguje i ostatním?

Ltb
Administrátor
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Ltb » 19 dub 2007 23:16

S časem opravdu mnoho neuděláme, ale jak už jste psali, je to drobnost, díky za pochopení :bigups:

Zpět na “PC-HELP - připomínky k fóru”