Přechod z Win7 na Ubuntu Linux Vyřešeno
Přechod z Win7 na Ubuntu Linux
Je to až tak velkej rozdíl?Nebo spíš v čem je rozdíl,do teď jsem používal Wokna ale chci si koupit netbook s Ubuntu Linux a vůbec nevim co od toho čekat...
Lenovo IP G780
-
- Pohlaví:
Re: Přechod z Win7 na Ubuntu Linux
Je to velký rozdíl. http://proc.linux.cz/ekvivalenty.html
Normálně klikáš na ikony, prohlížíš web, ukládáš soubory...
Ale bylo by dobré si o tom předem něco přečíst, protože ovládání i uspořádání je dost odlišné, tak abys na to nekoukal jak bluma a nevěděl kam sáhnout.
Ale bylo by dobré si o tom předem něco přečíst, protože ovládání i uspořádání je dost odlišné, tak abys na to nekoukal jak bluma a nevěděl kam sáhnout.
"Král Lávra má dlouhé oslí uši, král je ušatec!
(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)
(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)
- domitea
- Tvůrce článků
-
Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Zase tak velký rozdíl to není, teda co se týče grafiky. Je to intuitivní a rychle si na to zvykneš. To že Linux je úplně jiný než Windows musíš počítat. Něco jsem o tom sepsal.
Super,já už chci změnu,Wonka mám x let a ten Linux už jsem chtěl delší dobu,budu ho mít v netbooku,pro mě je důležitý abych mohl koukat na videa ve vysoký kvalite (youtube),bejt na různých forách,hry nehraju,poslouchat hudbu a tak...Víte jak to myslim,prostě internet a stahování atd...Ale hry ne,ty hraju na Androidu nebo třeba Nintendo...:)
Takže běžný věci jako stahování z netu,připojení k mobilu (upgrade Androidu ) mi půjde?
Takže běžný věci jako stahování z netu,připojení k mobilu (upgrade Androidu ) mi půjde?
Lenovo IP G780
- domitea
- Tvůrce článků
-
Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Stahování z netu jde z příkazové řádky přes wget ( <--vtip - jde to i normálně přes Firefox
), takže v tom problém nevidím, ale jak myslíš to připojení k mobilu? Jako fleška nebo jinak?

Hodně používám mobil s Androidem,prostě třeba mám v mobilu verzi 2.3 a budu chtít 4 ICS,bude mi fungovat upgradovací program?Víš jak to myslim?Prostě u Windowsu připojim mobil ke compu (přes USB) a spustí se mi program pro upgrade Androidu.Tohle myslim.
Tenhle program prostě.
http://www.youtube.com/watch?v=fT464Yhc82Y
Tenhle program prostě.
http://www.youtube.com/watch?v=fT464Yhc82Y
Lenovo IP G780
Není to úplně k tématu, ale napíšu to. Na ICS se vybodni. Dlouho jsem měl v telefonu GB, pak chvíli ICS a nyní mám Jelly Bean a to je to pravé
Poohlédni se po JB na xda. Myslím, že budou mít řešení i pro tvůj telefon.

Copak mobil nemá nějakou aplikaci na upgrade firmwaru v sobě? Některý jednoduchý aplikace jdou spouštět pod winem, ale tohle je na to asi moc složitý. Ale nevim, můžeš to zkusit.
Linux, to je jako kdyby sis kvůli sexu musel vyrobit ženskou.
Just Fucking Google It!
No on ten mobil má v sobě tu aplikaci,jen mě zajímá jestli jí půjde na Linuxu nainstalovat.
Lenovo IP G780
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 17
- 9564
-
od stepan102
Zobrazit poslední příspěvek