W7 problémY

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

crashko7
Level 1
Level 1
Pohlaví: Muž
Stav:

W7 problémY

Příspěvekod crashko7 » 23 říj 2012 17:32

Zdravím nainstaloval jsem si W7 ultimate a nenainstalovali se mi aktualzace kvůli toho že se mi nedařilo připojit na internet.. A teď když se chci připojit na internet tak nemůžu vytvořit síť kde bych zadal ip od providera atd protože mi tam prej chybí síťoví hardware a ten nezískám když mi nejede net tak se ptám jak ho mám nastavit nebo co mám dělat ? a ještě se chci zeptat co všechno si windows nainstaluje jesli si buidu muset sám instalovat grafické ovladače zvukové atd... ?

Reklama
satam
Level 5
Level 5
Stav:

Re: W7 problémY

Příspěvekod satam » 23 říj 2012 17:38

Asi ses spletl. Jestli Ti chybí síťový HW, tak ho musíš koupit. Neměl jsi na mysli síťový SW, tedy ovladače? Tak ty si pro Tvůj PC budeš asi muset stáhnout z netu na jiném PC. Víc Ti neřeknu, nemám totiž co, protože Ty jsi zatím řekl jen, že Ti nejde internet.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...

guest
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod guest » 23 říj 2012 17:38

Uvedené ovladače budeš muset nainstalovat, ale především potřebuješ ovladač na síťovou kartu, abys zprovoznil internet.

crashko7
Level 1
Level 1
Stav:

Příspěvekod crashko7 » 23 říj 2012 17:41

A kde stáhnu ten ovladač abych si tam nehodil nějakou sračku ? mám w7 ultimate 32 bitovou verzi..

guest
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod guest » 23 říj 2012 17:44

Na stránkách výrobce síťové karty případně výrobce základní desky.

Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Pic » 23 říj 2012 20:14

Pokud je síťová karta integrovaná na základní desce, tak si stáhnout ovladač ke kartě na stránkách výrobce základní desky. Ovšem, jak už bylo poraděno jedině na jiném PC, když na tvém net nejde. Pomocí flashky (t.zv. klíčenky) přenést kopii a nainstalovat.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Windows 11, 10, 8...”