W7 problémY
W7 problémY
Zdravím nainstaloval jsem si W7 ultimate a nenainstalovali se mi aktualzace kvůli toho že se mi nedařilo připojit na internet.. A teď když se chci připojit na internet tak nemůžu vytvořit síť kde bych zadal ip od providera atd protože mi tam prej chybí síťoví hardware a ten nezískám když mi nejede net tak se ptám jak ho mám nastavit nebo co mám dělat ? a ještě se chci zeptat co všechno si windows nainstaluje jesli si buidu muset sám instalovat grafické ovladače zvukové atd... ?
Re: W7 problémY
Asi ses spletl. Jestli Ti chybí síťový HW, tak ho musíš koupit. Neměl jsi na mysli síťový SW, tedy ovladače? Tak ty si pro Tvůj PC budeš asi muset stáhnout z netu na jiném PC. Víc Ti neřeknu, nemám totiž co, protože Ty jsi zatím řekl jen, že Ti nejde internet.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
-
- Pohlaví:
Uvedené ovladače budeš muset nainstalovat, ale především potřebuješ ovladač na síťovou kartu, abys zprovoznil internet.
A kde stáhnu ten ovladač abych si tam nehodil nějakou sračku ? mám w7 ultimate 32 bitovou verzi..
-
- Pohlaví:
Na stránkách výrobce síťové karty případně výrobce základní desky.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Pokud je síťová karta integrovaná na základní desce, tak si stáhnout ovladač ke kartě na stránkách výrobce základní desky. Ovšem, jak už bylo poraděno jedině na jiném PC, když na tvém net nejde. Pomocí flashky (t.zv. klíčenky) přenést kopii a nainstalovat.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 0
- 1940
-
od andrej71
Zobrazit poslední příspěvek
26 bře 2025 22:07
-
- 6
- 2986
-
od kecalek
12 zář 2024 10:53
-
- 8
- 6386
-
od Qinter
28 črc 2024 12:26
-
- 0
- 1887
-
od walderan
25 úno 2025 11:41
-
-
Problémy v síti na obrázku - proč nemůžou počítače komunikovat mezi sebou Příloha(y)
od zuzana3 » 25 pro 2024 20:33 » v Administrace sítě - 7
- 5269
-
od zuzana3
25 pro 2024 22:23
-
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”