Cus lidi mam taky problem mam antivir microsoft essentiel a po par mnesicich pouzivani mi blbne nevim co s tim kdyz sem ho zkousel odinstalovat a zas nainstalovat problem se opakoval pokazde se mi zapnou 2 procesy a jeden bezi na 15% coz zas tak nevadi ale ten druhy jede na 85% a vic porad kdyz zapnu net je to program NisSrv.exe nevim co s tim pomozte prosim
popr... mi poradte stejne dobry neplaceny antivir s nizskym zaberem na CPU
Microsoft Security Essentials problem!!!!! Vyřešeno
-
- Pohlaví:
Re: Microsoft Security Essentials problem!!!!!
Za mne Avast a víc bych to neřešil.
Tak, jak to popisuješ, nevím, co s tím má MSE společného? Ten CPU zdaleka takhle nezatěžuje.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
-
- Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Na starsich strojich, zejmena v kombinaci s nedostatkem RAM, je to slusny zabijak vykonu.
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
Možná ano, ale co je "starší stroj" a co "nedostatek RAM"? Hlavně když nevíme, co má tazatel!
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Ja mam P4 s478 , 1GB ram a s MSE sem mel taky tenhle problem =)
CPU:i5 8600k 5.3GHZ MB:MSI MPG Z390 Edge AC RAM:2x16GB 4133MT/s OS DISK:SATA Samsung 860 500gb NVME:KINGSTON NV2 1TB NVME2:WD SN 560 1TB HDD:2TB WD RED HDD2: WD DC HC330 10TB PSU:Seasonic 750GM GPU:RX5700 XT CASE:CoolerMaster COSMOS Custom
MOUSE:Razer DeathAdder Chroma
AUDIO:Skytec SPL 400 + Tesla ARS 744
PH:SAMSUNG Galaxy Z Flip 4 128gb
NT:Dell Vostro 14 5471/HP Elitebook G7
MOUSE:Razer DeathAdder Chroma
AUDIO:Skytec SPL 400 + Tesla ARS 744
PH:SAMSUNG Galaxy Z Flip 4 128gb
NT:Dell Vostro 14 5471/HP Elitebook G7
ja mam 4 GB ram a 2.80 Ghz procak na komu rozjedu battlefield 3 a tohle mi dela MSE?? neni mozny toto ne?? kamos ma min jak ja a tohle mu nedela
Promiň, ale viz můj příspěvek před cca 40 minutami. Co s tím má MSE společného?!?!?!?
Dej sem screen ze Správce úloh, třeba něco zjistíme.
Dej sem screen ze Správce úloh, třeba něco zjistíme.
-
- Pohlaví:
Tady je chyba NisSrv.exe . Nainstaluj si ten Avast a tohle vyhoď.
BS má pravdu a budeš bez starostí. Na druhé straně by mě štvalo, že jsem závadu nedokázal odstranit 

ja ji dokazal odstranit ale pak byl program neceli nefungoval spravne a vynechaval a satame Nissrv.exe je program v MSE to s tim ma spolecneho ale dik mooc za radu du instalovat ten avast
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Pokud Ti něco zbylo z MSE , zkus tohle:
http://support.microsoft.com/kb/2435760
http://support.microsoft.com/kb/2435760
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”