Pravidelné Plzeňské pivo
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
Pravidelné Plzeňské pivo
Zjistil sem že je nás tu z Plzně víc neměli by ste chuť se pravidelně scházet?
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
- foxy_whiteFox
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Pravidelné Plzeňské pivo
Jan Pašek píše:Zjistil sem že je nás tu z Plzně víc neměli by ste chuť se pravidelně scházet?
Tak vy si budete chodit na pravidelné pivko, a co my ze severní Moravy??

- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
Stačí najít vhodný HW a nastavit sdílení.

Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
- foxy_whiteFox
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
Myslím si, že Severní Morava může chodit na pivo taky a třeba v neděli odpoledne si o tom můžeme napsat, jaký to bylo, kdo kolik a kolikrát. Prostě normální pivní povídání a jinak není problém zkusit paralelní posezení, třeba u nás v hospodě i-net je, takže já mám k dispozici vhodný HW 

Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
- foxy_whiteFox
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
karlos píše:Myslím si, že Severní Morava může chodit na pivo taky a třeba v neděli odpoledne si o tom můžeme napsat, jaký to bylo, kdo kolik a kolikrát. Prostě normální pivní povídání a jinak není problém zkusit paralelní posezení, třeba u nás v hospodě i-net je, takže já mám k dispozici vhodný HW
Co se týče HW, tak u nás to spíše než plzeňský HW bude litovel nebo holba. Jen aby nedocházelo k HW kolizím

- briza
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Inu,pokud bych dostal kontakt na nějaké solidní ubytování v Plzni,tak bych si tě klidně přijel prohlédnout naživo Jeníčku.Z Prahy to mám kousek a náklady na cestu jsou díky mému dehtožroutovi naprosto zanedbatelné
Případně by se mohla někde sejít pražská sekce,jelikož o víkendových večerech,jakožto naplavenina z jihu,místních obyvatel zatím příliš neznalá,trpím občas nudou. 

Chcete zažít teror?Pořiďte si JEZEVČÍKA!!!
- James_Radlle
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
- besst
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
jak tak procítám, tak vidím - rýsuje se na obzoru malý PC-Help Plzen Slet.... v porádku :) ze bych prijel z CV ochutnat moje oblíbené prímo na místo cinu? mimochodem, nevíte nekdo, kterak nastavit diakritiku na mé klávesnici? muzu psát jen á é í ý, ale hácky mi vubec nejdou... a to mám klávesnici nastavenou na ceskou :) PS: omlouvám se moderátorum a LtB, ze nezakládám téma, ale toto je pouze dotaz 

Zákl.deska - Gigabyte GA-EP45-DS3L, Typ CPU - Intel Core 2 Duo E8600 3.33GHz, Paměť - 2 x 2GB DDR2-800, Grafická karta - Sapphire Radeon HD TOXIC 4870 512MB GDDR5, Monitor - BenQ FP73G 17', HDD jednotka - SAMSUNG 750 GB, Zdroj - OCZ Game Xtreme 700W, Operační systém - Win Vista Home Premium
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
MNo s tím scházením sem to myslel fyzicky a HW sem myslel lidičkové. Na připojení sem moc nemyslel řikal sem si že by moh někdo přitahnout notebuka já bych mu ho parádně rozšteloval a za to vych ho naučil jak si sjet játra na plech. Popř. pokud by chtel někdo od strejců pomoct může si tam za pivko domluvit osobní návštěvu prostě detašované pracoviště PC- Help. v každym případě až vás popadne pivní slina a bude to v dosahu MHD dejte vědět. Možná že se i sejdem.
Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”