Dobrý den,
včera jsem přešel z W7 Home Premium na W7 Ultimate.
Vše klapalo dobře, ale jakmile jsem si chtěl zahrát CS 1.6, tak nastaly problémy. Místo mého obvyklého pingu z Home Premia, tj. max. 30 ping mám nyní 90-300 ping. Vůbec nevím, čím to může být. Zkoušel jsme různé příkazy, pokoušel jsem se najít někde vertikální synchronizaci, ale ta mi ani nešla vypnout, jelikož v driveru od Intel HD Graphic chybí. Internetem to být nemůže, jelikož mám 8Mbit/s.
Fakt si s tím nevím rady a s takovým pingem se nedá hrát.. :/
PC SESTAVA:
Intel Core i3 2,4Ghz
RAM 4GB
Intel HD Graphics
Děkuji za každé nápady, co mi navrhnete.
- Joe :)
--- Doplnění předchozího příspěvku (04 Lis 2012 16:44) ---
Prosím pomůžete? :)
Obrovský ping v CS 1.6
Re: Obrovský ping v CS 1.6
zkus nainstalovat nejnovější ovladače síťový karty
JoeCore píše:Internetem to být nemůže, jelikož mám 8Mbit/s.
A to je zase co za novinku? Ping se měří právě na Netu a že máš 8 Mb/s s tím moc zase nemá společného, můžeš mít klidně 1 Gb/s a ping 1 000 ms. Obzvláště zákazníci TO2 jsou nesmírně pyšní, že mají nejvyšší ping

- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Zkus tracert "adresa" a zjistíš, kde to visí.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
No já myslím, že to bude ve Windowsu :/ a nevím jak se toho zbavit.
X: Tím, že jsem napsal jaké mám připojení jsem jen chtěl odvrátit odpovědi, že mám špatný net :)
btw..update síťové karty nepomohl.
X: Tím, že jsem napsal jaké mám připojení jsem jen chtěl odvrátit odpovědi, že mám špatný net :)
btw..update síťové karty nepomohl.
Co máš za antivir?
Zkus projet počítač tímhle: superantispyware
Neměnil jsi datový kabel?
Instaloval jsi něco do počítače předtím, než se to zpomalilo?
Zkus projet počítač tímhle: superantispyware
Neměnil jsi datový kabel?
Instaloval jsi něco do počítače předtím, než se to zpomalilo?
Rate si měnit zkoušel ?Mohl si vlést na nějaký pub kde ti to právě raty změnilo. Podívej se na to, popř. zavolat ISP že máš ten a ten problém
i7-2700K, GB Z77M-D3H, MSI R9 380 Gaming 4G, 1x4GB 1x8GB 1600 Kingstone, 256GB SSD (Intel), 1TB 2,5" WD Black, NZXT S340 + Be Quiet! Pure Power L8-530W + 6xF12 LS
Mám Avast.. lagovat to začalo, až jsem přešel na W7 Ultimate. Datový kabel jsem neměnil.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Podívej se po jiném ovladači pro síťovou kartu, jestli není problém právě v něm. Zkusil jsi ten tracert?
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Pokud máš verzi Ultimate zmíněných 7miček, viděl bych to jako vadu protože si nemyslím že to je originální systém 

i7-2700K, GB Z77M-D3H, MSI R9 380 Gaming 4G, 1x4GB 1x8GB 1600 Kingstone, 256GB SSD (Intel), 1TB 2,5" WD Black, NZXT S340 + Be Quiet! Pure Power L8-530W + 6xF12 LS
Jsem stejného názoru jako fildik, pokud máš nelegální OS, chyba může být právě zde.
kyslik
Naposledy upravil(a) als dne 02 pro 2012 09:50, celkem upraveno 1 x.