w7 z 32 bit na 64 bit
w7 z 32 bit na 64 bit
Zdravím mám ntb s 6 gb ram a slyšel jsem že 32 bitová verze ji nevyužije. Tak se chci zeptat co se změní když nainstaluju 64 bit verzi jestli se něco změní např při hrách třeba zvýšené fps nebo tak.. ?
Re: w7 z 32 bit na 64 bit
Pokud mas OEM Windows 7 tak nemas na 64bit verzi platnou licenci
při instalaci w7 jsem si mohl vybrat ze 32 a 64 a nechtíc jsem dal 32... licenci platnou mám :)
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Platnou máš, ale jen na 32 bit verzi. Na 64 to s tvou licencí nenainstaluješ, pokud to nebyla krabicová verze obsahující obě. Nechápu, jak někdo v dnešní době může mít 32 bit W7. T těch šesti máš použitelné tak 3GB
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
aha ok díky no to nevadí tak si koupím na 64 bit verzi jen jsem chtěl vědět jestli to má cenu a jestli mi to pomůže :)
-
- Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Jestli k tomu mas obe DVD (32b i 64b) nemusis nic kupovat. Recovery do vychoziho stavu by nepomohla?
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”