stáhnutí písně
stáhnutí písně
čaute chci si stáhnout písničku z téhle stránky: http://soundcloud.com/liamcurry/jaime-lovett-the-saddest-song ale není tam žádný odkaz na stáhnutí ... nevíte jak tu písničku dostat do počítače???
Re: stáhnutí písně
Nejdřív ho přehaj a pak se podívej se do dočasných souborů prohlížeče, třeba tam bude. Ale asi nebude mít srozumitelný název ani příponu, spíš jen náhodný shluk divných znaků.
"Král Lávra má dlouhé oslí uši, král je ušatec!
(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)
Tady máš stáhnutelný odkaz http://ec-media.soundcloud.com/7TXBFLht ... Kcm753E%3D
Pokud nepůjde ozvi se zpět. Jestli chceš jinou písničku, sorry, špatně jsem tě pochopil.
Když jsem ten odkaz psal, stránka fungovala, teď zjišťuji, že je zakázaná. Je mi líto.
Pokud nepůjde ozvi se zpět. Jestli chceš jinou písničku, sorry, špatně jsem tě pochopil.
Když jsem ten odkaz psal, stránka fungovala, teď zjišťuji, že je zakázaná. Je mi líto.
Naposledy upravil(a) satam dne 11 lis 2012 04:47, celkem upraveno 1 x.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
- liborek
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
No já například mám v FF doplněk DownloadHelper a ten mě to v pohodě stáhne.Je dobrý i na další věci.Např.stáhne i většinu streamovaných videí.
Intel Core i7-6700,MB Gigabyte GA-B150-HD3,MSI-GeForce GTX 1070 Gaming X 8G,2 x8GB DD4 2133MHz,Win 10 64bit.
Windows 7Pro,Intel CoreDuo E6750,SAPHIRE RADEON HD 5770 VAPOR-X,RAM 3GB, Gigabyte MB GA-P35-DS4,Corsair 600w.
Windows 7Pro,Intel CoreDuo E6750,SAPHIRE RADEON HD 5770 VAPOR-X,RAM 3GB, Gigabyte MB GA-P35-DS4,Corsair 600w.
faraon píše:Nejdřív ho přehaj a pak se podívej se do dočasných souborů prohlížeče, třeba tam bude. Ale asi nebude mít srozumitelný název ani příponu, spíš jen náhodný shluk divných znaků.
A kde jsou ty dočasné soubory???
Nevím, jaký máš systém a prohlížeč, ale třeba pro mé Win XP a Operu je to cesta: Start - Tento počítač - C - Documents and Settings - Admin - Local Settings - Data aplikací - Opera - Opera - Temporary Downloads. A musíš k tomu mít povolené zobrazení skrytých složek a souborů.
Naposledy upravil(a) satam dne 10 lis 2012 20:38, celkem upraveno 1 x.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Pro FF by mohly být někde v adresáři temp, ale jak přesně je to na Windowsu nevím, já jedu na Linuxu a tady to mám jednodušší 
Ale odhadl jsem to správně, teď jsem dorazil domů a otestoval to, a stáhne se ti normální MP3, kterou prohlížeč přehrává. Tak až ten adresář najdeš (u mě má název Cache), tak si ho dej seřadit podle data změny a sleduj co se ti po spuštění přehrávání objeví jako poslední soubor. Mělo to kolem 3,5 MB. Ten si okopíruj někam jinam, přejmenuj a přidej příponu, a zkus to přehrát...

Ale odhadl jsem to správně, teď jsem dorazil domů a otestoval to, a stáhne se ti normální MP3, kterou prohlížeč přehrává. Tak až ten adresář najdeš (u mě má název Cache), tak si ho dej seřadit podle data změny a sleduj co se ti po spuštění přehrávání objeví jako poslední soubor. Mělo to kolem 3,5 MB. Ten si okopíruj někam jinam, přejmenuj a přidej příponu, a zkus to přehrát...
"Král Lávra má dlouhé oslí uši, král je ušatec!