Dobry den. Mam takovy problem s timto postarsim ntb. Tento ntb obsahuje wifi, ale ani pri preinstalaci veskerych ovladacu od vyrobce se mi ji nepodarilo zprovoznit. Na ntb jsou winxp a v pravem rohu se mi jen objevi hlaska: "this device is not supported" . Bohuzel se mi obevil u dalsi problem. Pri reinstalaci ovladacu mi najednou nejede ani pripojeni pres kabel. Nemi tu nekdo, kdokoliv, kdo by mi mohl poradit? Dekuji
//podívej se prosím do Pravidel, jak nemá vypadat název tématu. Zjistíš, že varianta Problém s ... je jedna z těch špatných
//přejmenováno
//mmmartin
Acer travelmate 2300 - nejde internet.*
Re: Acer travelmate 2300 - nejde internet.*
Zkuste nainstalovat ručně. Složka s rozbaleném ovladači vložte do kořenové složce systémového disku. Ve Správci zařízení klikněte na příkaz - Aktualizovat ovladač - Nainstalovat s umístení - Ne vychledávání - Disk - Určuje cestu ke složce c ovladačem - odstrante odškrtnutí s políčka "Zobrazit kompatibilní hardware" - Další. Pokud instalace dojde, restartuje. Pokud znovu ještě není, otevřete soubor neti2220.inf z podsložki WinXP ve složce Drivers v Notepadu a nahradte všechny Ven&Dev&Subsys s Ven&Dev&Subsys v Vlastnosti Správce zařízení - detaily - ID zařízení na vaší sít'ové karty. Nahradte všechny "2220" s "2200". Zkuste to znovu nainstalovat.
I kdyz zvolim jiny z ovladacu, tak mi v pripojeni vyskoci "sitovy kabel byl odpojen" . V jinem ntb mi to funguje v poradku. Je to zvladtni :/
Nenavrchuju vám jiný ovladač. Stejný nainstalujte jinak, jak výše uvedené
Bohuzel jsem nenasel ve windowsu uvedemy soubor neti2200.inf.. Ted kdyz zapinam Pc, haze mi to hlasku o opetovne instalaci ovladace od broadcomu,ale nic se nemeni.. Kdyz pripojim kabel k tomuto ntb, na routeru mi nesviti led dioda. Kdyz pripojim kabel k jinemu pc, led dioda sviti..
Zkuste tyto ovladače
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6
- 1904
-
od RIKI22
Zobrazit poslední příspěvek
16 črc 2024 22:32
-
- 28
- 6166
-
od petr22
24 črc 2024 22:48
-
- 14
- 3662
-
od antikpp
06 dub 2025 23:19
-
-
1000 Mb/s internet + stolní PC s Wi-Fi Příloha(y)
od WolfGunCZ » 09 srp 2024 18:54 » v Vše ostatní (inet) - 6
- 4864
-
od meda2016
14 srp 2024 12:30
-
-
- 2
- 3134
-
od Alferi