Jinak to byl problém Nod vs Spyware Doctor.
To Damned: zkus si schválně otestovat soubor winlogon.exe ze sys32 na VT

Dotaz na původního tazatele Tomase kromě toho označení od Aviri máš nějaký problém?
Uwa píše:Dobrý večer přeju, plz poradte nedko, jsem celkem lajk nebo se za nej aspon povazuju a dneska kolem 9ty mi zacala avira ukazovat nejakej virus. Rikam si ze to bude omyl ze nic nestahuju, nikdo mi nic neposila a vono hov.o, porad mi tam uz 3,5hodiny vyskakuje avira.Ja sem proletel pul internetu a hledam nejakej HELP, najdenou tady ctu winlogon.exe a ..no zkratim to, proste mi prijde divny ze to najdou jenom 3 antiviry asi ze 25. Bojim se vypnout comp, abych ho jeste nekdy zapnul :) a tak MOOOOOC prosiiim o nejakou jasnou a strucnou pomoc. Moc nerad bych prisel o vec na kterou sem pysnej a stala me hodne penez.
Damned píše:Uwa píše:Dobrý večer přeju, plz poradte nedko, jsem celkem lajk nebo se za nej aspon povazuju a dneska kolem 9ty mi zacala avira ukazovat nejakej virus. Rikam si ze to bude omyl ze nic nestahuju, nikdo mi nic neposila a vono hov.o, porad mi tam uz 3,5hodiny vyskakuje avira.Ja sem proletel pul internetu a hledam nejakej HELP, najdenou tady ctu winlogon.exe a ..no zkratim to, proste mi prijde divny ze to najdou jenom 3 antiviry asi ze 25. Bojim se vypnout comp, abych ho jeste nekdy zapnul :) a tak MOOOOOC prosiiim o nejakou jasnou a strucnou pomoc. Moc nerad bych prisel o vec na kterou sem pysnej a stala me hodne penez.
Jak říká Mikel a myslím si to i já jedná se o falešnou detekci tohoto souboru.
qitka píše:znamená to, že si mám nainstalovat jiný antivirák
fredik píše:To Tomas Trenz:
To Damned:
Ten odkaz co jsi dal na Avira fórum se sice týká problému s infikovaným winlogonem ale je to jiný vir.
Co jsem četl tak měl být odeslaný dotaz a soubor na support Antiviru Avir. tak jen čas ukáže jak to dopadne. Zatím vir. databáze je ze včerejška.
Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti