Sestava.PC
- warcraftan
- Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Sestava.PC
Já jenom si myslím: že spoustu nových autorů, kteří chtějí pc za velké částky a píšou že chcou taktovat, tak to taktování ani nebude nic moc, protože oni v tom vidí něco hodně výkoného a stejně si tam s HD7970 zahraje každou hru na ultra detaily a na nějáké taktování dočista zapomenou. Člověk, který to s taktováním myslí vážně, by se přímo již v 1. větě měl o tom zmínit a ještě mnohem víc si myslím: že člověk, který to s taktováním myslí vážně je ten: že se na výběr komponentů ani nezeptá, protože to z anglických článku/for/testech vyčte.
"You don't need to say sorry, it's poker" Antonio Esfandiari
"Poker actually isn't about winning or losing, poker is about making a right decision" Doyle Brunson
"Poker actually isn't about winning or losing, poker is about making a right decision" Doyle Brunson
- Clorky
- Moderátor / člen HW týmu
-
Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
RAMky jsem vybral schválně tyto, ne kvůli těm fičurkám, ale kvůli voltáži a kvalitě.
Grafika je sice velká svině, ale je výkonnější než MSI Lightning http://pctuning.tyden.cz/hardware/grafi ... g?start=13
U zdroje záleží na kvalitě, ne? Ne na tom jak vypadá. Když tam dám hnusnej zdroj, který je kvalitou jinde ale je hnusnej, k tomu přidám neprůhlednou skříň, tak je to jedno ne? Kabeláží si nejsem jistý, ale bratr tento má a nestěžoval si. Jako u jediného z těch komponentů, z kterých jsem to sestavil, jsem si u tohohle nebyl jistý.
Chladič je špička, nechtěl jsem jít MOC přes cenu.
Grafika je sice velká svině, ale je výkonnější než MSI Lightning http://pctuning.tyden.cz/hardware/grafi ... g?start=13
U zdroje záleží na kvalitě, ne? Ne na tom jak vypadá. Když tam dám hnusnej zdroj, který je kvalitou jinde ale je hnusnej, k tomu přidám neprůhlednou skříň, tak je to jedno ne? Kabeláží si nejsem jistý, ale bratr tento má a nestěžoval si. Jako u jediného z těch komponentů, z kterých jsem to sestavil, jsem si u tohohle nebyl jistý.
Chladič je špička, nechtěl jsem jít MOC přes cenu.
- warcraftan
- Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
At už vybereš ramky s 1,5V nebo 1,65V je jedno, protože se v biose automaticky přetaktují na hodnotu 1,65.
Jenom idi*t by si platil grafiku za 11,6k, když mužu mít stejný výkon, neli o pár % nižší a doma si to zadarmo nataktovat a celkově mít levnější gigabytku za 9,1k.
Ano, a kvalitnější zdroj má v sestavě akem, s kabeláži sem si jistý.
Chladič je slušný, nechtěl moc přes cenu? hlavně že tam máš grafiku za 12k wole
Tvoje psaní a tvůj styl návrhu sestav mi příjde: že když máš volnost vybírat komponenty za 30k limit, že si vezmeš tu nejdražší grafiku na trhu a myslíš, jaks dobře udělal. Bože, abych já sám deno denně ty lidi opravoval a vysvětloval bych jim co jo a co ne, a nikdo mi nepomůže, o všechno se musím starat sám,..už i d1amond sem tam příjde.
Jenom idi*t by si platil grafiku za 11,6k, když mužu mít stejný výkon, neli o pár % nižší a doma si to zadarmo nataktovat a celkově mít levnější gigabytku za 9,1k.
Ano, a kvalitnější zdroj má v sestavě akem, s kabeláži sem si jistý.
Chladič je slušný, nechtěl moc přes cenu? hlavně že tam máš grafiku za 12k wole
Tvoje psaní a tvůj styl návrhu sestav mi příjde: že když máš volnost vybírat komponenty za 30k limit, že si vezmeš tu nejdražší grafiku na trhu a myslíš, jaks dobře udělal. Bože, abych já sám deno denně ty lidi opravoval a vysvětloval bych jim co jo a co ne, a nikdo mi nepomůže, o všechno se musím starat sám,..už i d1amond sem tam příjde.
- Clorky
- Moderátor / člen HW týmu
-
Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
Těch pár procent výkonu se bude vždy hodit.
Kdybych si měl ale vybrát já, tak vezmu Gigabytku.
Kdybych si měl ale vybrát já, tak vezmu Gigabytku.
- warcraftan
- Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Těch pár procent si nataktuju doma a zadarmo za pár minut a ušetřím 2 500,- kč.
fast opravdu už, dost.

7950 nataktuješ na 7970 a 7970 ještě dál. Ono vlastně vždycky kupuješ o třídu vyšší gk 
Ale vysvětluj to lidem co si koupí 3770k a myslí si, že jim půjde všechno. Tuším, že včera se tu někdo předváděl s Asus Rampage IV a 3970X a ptal se po chladiči a ještě dodal, že taktovat nebude...

Ale vysvětluj to lidem co si koupí 3770k a myslí si, že jim půjde všechno. Tuším, že včera se tu někdo předváděl s Asus Rampage IV a 3970X a ptal se po chladiči a ještě dodal, že taktovat nebude...

GIGABYTE Z68XP-UD3| Intel Core i5-3570K @ 4,3Ghz + 212+EVO | HD 7950 FLEX 3GB GDDR5 1200/1650 | GEIL RAM DDR3 8GB(2x4GB) 2133Mhz | SEASONIC S12II-520W | Corsair 300R | OCZ Vertex 4 - 128GB | WD Green 2TB | Dell UltraSharp U2713HM - 27' 1440p
Macbook Pro 15'' Retina 2.0/16/256
Macbook Pro 15'' Retina 2.0/16/256
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 31
- 5246
-
od PARKR