Soubor typu bin..
- Verxes
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Soubor typu bin..
Stáhnul jsem si soubory v tomto typu (bin) a nemůžu je v ničem za boha spustit, daemon mi to ani nenačte, a programy pro práci s obrazy mi to taky nepoberou... V čem jiném to spustit??[/b]
Naposledy upravil(a) Verxes dne 01 kvě 2007 15:03, celkem upraveno 1 x.
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
pozdrav
k tomu souboru bin by měl být ještě soubor s koncovkou .cue který obsahuje informace o .bin.bez něj to nespustíš!
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
- Verxes
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Re: pozdrav
memphisto píše:k tomu souboru bin by měl být ještě soubor s koncovkou .cue který obsahuje informace o .bin.bez něj to nespustíš!
Tak to bude problém, ten tam neni, ale nešlo by ho nějak vytvořit?? Nebo to nějak obejít??
- DEJV
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Soubor typu bin..
Verxes píše:Stáhnul jsem si soubory v tomto typu (bin) a nemůžu je v ničem za boha spustit, daemon mi to ani nenačte, a programy pro práci s obrazy mi to taky nepoberou... V čem jiném to spustit??[/b]
otevřít se to dá ještě v Alcoholu 120%

Intel Celeron,Win XP Professional , CPU 2.40Ghz , grafika : ATi Radeon 9250 256MB..
,768MB RAM ,LCD : gnrF153 17'
,768MB RAM ,LCD : gnrF153 17'
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Soubor typu bin..
DEJV píše:Verxes píše:Stáhnul jsem si soubory v tomto typu (bin) a nemůžu je v ničem za boha spustit, daemon mi to ani nenačte, a programy pro práci s obrazy mi to taky nepoberou... V čem jiném to spustit??[/b]
otevřít se to dá ještě v Alcoholu 120%
v alkoholu to taky nepůjde.musíš mít ten soubor s koncovkou .cue
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
- James_Radlle
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
- Verxes
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
James_Radlle píše:Bouzel je to tak, musis si najit a stahnout jeste cue, urcite tam nekde bude....jinak to nema zadnou cenu.
Tak kontaktoval jsem týpka co to tam dával, stáhnul jsem si ještě nějakej exe soubor a program universal extractor a ten exáč se musel rozbalit v tom Extractoru a tím se rozbalily všechny ty soubory... ještě jsem tohle řešení teda nikdy neviděl.
- James_Radlle
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Verxes píše:James_Radlle píše:Bouzel je to tak, musis si najit a stahnout jeste cue, urcite tam nekde bude....jinak to nema zadnou cenu.
Tak kontaktoval jsem týpka co to tam dával, stáhnul jsem si ještě nějakej exe soubor a program universal extractor a ten exáč se musel rozbalit v tom Extractoru a tím se rozbalily všechny ty soubory... ještě jsem tohle řešení teda nikdy neviděl.
vida vida

zoufala situace chce zoufale ciny

Počítač: ANO! 

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 4600
-