Pro zábavu a také k pláči páni rádcové Vyřešeno
- Andrew98
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Pro zábavu a také k pláči páni rádcové
Intel Xeon E3-1231v3 + SilentiumPC Fera 2
ASUS B85-PRO GAMER
Sapphire R9 270X Toxic Boost
Kingston HyperX Savage 16GB CL9 1600Mhz
Seasonic SS-620GM2 Evo 620W
Intel 520 120 GB + Seagate Barracuda 7200.14 - 1TB
iiyama ProLite X2483HSU-B1
ASUS B85-PRO GAMER
Sapphire R9 270X Toxic Boost
Kingston HyperX Savage 16GB CL9 1600Mhz
Seasonic SS-620GM2 Evo 620W
Intel 520 120 GB + Seagate Barracuda 7200.14 - 1TB
iiyama ProLite X2483HSU-B1
Hurá to odpadají Vánoce - žádné nákupy, žádný stres :)
NZXT H6 Flow MB MSI MAG B550 TOMAHAWK CPU AMD Ryzen 5 5600X GPU XFX Quicksilver AMD Radeon RX 7800 XT RAM Kingston Fury 32GB HDD SSD M.2 ADATA XPG Gammix S11 1TB HDD 2 TB PSU Seasonic Focus GX-850 AOC C24G1 144Hz Mobil Apple iPhone 15Pro 256GB Tablet iPad Air M2
-
- Pohlaví:
vypadá to dobře ale myslím si že některým stromům se to nemusí líbit.
Svět ztrácí genie. Einstein umřel ,Mozart umřel a mě je taky nějak špatně!
CPU: Ryzen 5 3600 , MB: Asus Crosshair VI EXTREME, GPU: MSI ARMOR GTX 1070 Ti , Ram: Cruicial 32GB @3733MHz Zdroj: CX 550M
HDD: Segate 7200.14 2TB SSD: OCZ-ARC100 256GB, Kingston A1000 512GB
CPU: Ryzen 5 3600 , MB: Asus Crosshair VI EXTREME, GPU: MSI ARMOR GTX 1070 Ti , Ram: Cruicial 32GB @3733MHz Zdroj: CX 550M
HDD: Segate 7200.14 2TB SSD: OCZ-ARC100 256GB, Kingston A1000 512GB
http://www.novinky.cz/zena/285563-v-ces ... -zeny.html
Všimněte si, jak jsou v tom videu zaparkovaný ty auta. To asi nebude jen kvůli bezpečnosti
Všimněte si, jak jsou v tom videu zaparkovaný ty auta. To asi nebude jen kvůli bezpečnosti

Just Fucking Google It!
Parkovaci mista pro zeny - jenze s sirkou normalniho parkovaciho mista
Spravne by to melo byt dost siroke, aby tam slo zaparkovat na sirku SUV a mohlo prijet i odjet (tzn asi tak siroke parkovaci misto jako pro autobus)

Spravne by to melo byt dost siroke, aby tam slo zaparkovat na sirku SUV a mohlo prijet i odjet (tzn asi tak siroke parkovaci misto jako pro autobus)
- Martab
- Moderátor / člen HW týmu
-
Guru Level 14
- Pohlaví:
- Stav:
i5-3350P/P8B75-M LX/Kingston DDR3 8GB/GV-N960IXOC/SS-500ET/Seagate VS35.6/Transcend SSD370-128GB/Samsung BX2250 + Dell 1909W
ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD
„Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)
Neboj se použít SZ a upozornit na své téma
Přehled desktopových socketů a CPU
ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD
„Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)
Neboj se použít SZ a upozornit na své téma

Přehled desktopových socketů a CPU
- Martin63
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
Kdo z vás zná server zpovednice.cz? Pokud ho znáte, tak jste určitě nemohli přehlédout tuto zajímavou zpověď
... Nepřipadá mi to jako FAKE.
ahojte, stala sa mi dost osemetna situacia.
mam 17 rokov, priatelka ma 16 a chodime spolu 3 mesiace.
vcera vecer sme boli pozvany k frajerke lebo jej mama oslavovala narodeniny, bol to vobec prvy krat co som sa zoznamil s jej rodicmy. sedeli sme v obyvacke, jedli chlebicky a ocka, dali si trosku vinka... no zacalo mi treba srat, bolo mi to trapne sa tam vypitat ked som ich este tak nepoznal tak som povedal ze uz musim ist domov, zacali ma prehovarat nech ostanem, tak som este chvilu ostal a potom sa to stalo. z nicoho nic som zacal srat, bolo to riedke a hned som mal premocene tenke kratase zacalo mi to stekat po nohach a vsade bol neuveritelny smrad, najradsej by som sa v riti videl, zacal som sa cervenat a vsetci na mna ostali pozerat a nechali ma tam takeho osraneho, v tom som sa rozplakal a rozutekal som sa domov, este som ocul jej tatka ako vykrikuje ze vsetko je od hovien... frajerka mi nechce zdvihnut telefon, citim sa trapne, je to normalne ? stalo sa vam nieco podobne ?

ahojte, stala sa mi dost osemetna situacia.
mam 17 rokov, priatelka ma 16 a chodime spolu 3 mesiace.
vcera vecer sme boli pozvany k frajerke lebo jej mama oslavovala narodeniny, bol to vobec prvy krat co som sa zoznamil s jej rodicmy. sedeli sme v obyvacke, jedli chlebicky a ocka, dali si trosku vinka... no zacalo mi treba srat, bolo mi to trapne sa tam vypitat ked som ich este tak nepoznal tak som povedal ze uz musim ist domov, zacali ma prehovarat nech ostanem, tak som este chvilu ostal a potom sa to stalo. z nicoho nic som zacal srat, bolo to riedke a hned som mal premocene tenke kratase zacalo mi to stekat po nohach a vsade bol neuveritelny smrad, najradsej by som sa v riti videl, zacal som sa cervenat a vsetci na mna ostali pozerat a nechali ma tam takeho osraneho, v tom som sa rozplakal a rozutekal som sa domov, este som ocul jej tatka ako vykrikuje ze vsetko je od hovien... frajerka mi nechce zdvihnut telefon, citim sa trapne, je to normalne ? stalo sa vam nieco podobne ?
Raději se 3x zeptej, než provedeš něco, čeho bys pak mohl litovat.
Je lepší to opravit přes TeamViewer a do fóra pak napsat konečné řešení problému, než trávit drahocenný čas radou, kterou méně znalý člověk může pojmout jinak, než byla samotným tvůrcem myšlena.
Jsem tu, pokud nemůžu spát, a pokud nemůžu spát, tak je něco špatně.

Je lepší to opravit přes TeamViewer a do fóra pak napsat konečné řešení problému, než trávit drahocenný čas radou, kterou méně znalý člověk může pojmout jinak, než byla samotným tvůrcem myšlena.
- Martin63
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
25 přeci
.
Mno chybka, jsem zvyklí psát furt 25. Již je mě 26. V říjnu jsem měl narozky.

Mno chybka, jsem zvyklí psát furt 25. Již je mě 26. V říjnu jsem měl narozky.

Raději se 3x zeptej, než provedeš něco, čeho bys pak mohl litovat.

-
- Pohlaví:
Pak nechápu co se ti na tom zdá tak divného. Říká se že každy se jednou po... a pokud ne, pak ho to čeká. Zpovědnici jsem kdysi viděl a ten příspěvek se mi zdá i reálný, jenom si nemyslím, že 17 letý kluk by se s tím chlubil. Ale po... se může každý.
Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”