Jaky Firewall?
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Jaky Firewall?
Mam ted Kerio Personal Firewall a chtel sem se zeptat jestli je nakej jinej srovnatelnej firewall. Poradite mi nekdo nakou vhodnou alternativu. Zda se mi ze kvuli Keriu mi v posledni dobe nejde vypnout pocitac. Dik 

ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
- fredik
- člen Security týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Nevím jestli ještě používáš původní firewall od Keria nebo jsi pak přešel na nové verze od Sunbeltu. Nicméně začátkem tohoto týdne byla uvolněna nová verze Sunbelt Personal Firewall 4.5.916.
Pokud by jsi chtěl něco jiného tak se můžeš mrknout třeba na Comodo firewall
Pokud by jsi chtěl něco jiného tak se můžeš mrknout třeba na Comodo firewall
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
pozdrav
používám už výše zmíněný comodo firewall a maximální spokojenost.v testech mi získal více bodů než McAfee,Outpost pro,sygate pro,kerio a nebo zone alarm.ale samozřejmě všechno závisí na nastavení
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
- foxy_whiteFox
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- James_Radlle
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
jo tak dik..zkusim asi comodo 

ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
No a co takhle celý balík včetně firewalu alá kerio http://www.eset.cz/download/beta dokud je to v betaverzi je to neplacené. Mám to už přez měsíc v PC a nejsou problémy.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
dik, ale do toho se radsi nepohrnu...tyhle baliky me nak moc nelakaj
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
- Baron Prášil
- Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”