Zdravím Vás,
mám takovou amatérskou otázku. Jednou jsem hrál hru War-z a jeden maník mi řekl, jestli se k němu připojím že nahrává na twitch. Tak jsem si to našel http://cs.twitch.tv/ . A chápu to, že tam lidi nahrávají videa online z jakékoliv hry co hrajou. Ale chtěl bych se zeptat kdo by mi to mohl schrnout o čem to vlastně je nebo k čemu to slouží? Budu rád za každé info. Na netu je toho málo k sehnání nebo v ang. kterou moc neovládám... Díky
Co je Twitch-TV? Vyřešeno
Re: Co je Twitch-TV?
Twitch TV je portál, kde se živě (můžeš najít i normální videa) streamujou hry. To znamená, že tam chodí hráči, aby se koukali na jiné, jak hrají. Můžeš také chatovat. Největší výhoda je ten živý přenos, a proto se to hodně používá na turnaje v hrách typu Heroes of Newerth, DoTa atp...
Další výhodou je to, že můžeš přijít i k penězům, když si hodně dobrý a máš velkou sledovanost (živě) nebo lidé klikají na follow. Pak jsou možnosti podpory, že někteří lidé tě podpoří peněžně, protože se jim líbí tvůj styl hraní. Dále jsem narazil na týpky, kteří jsou hodně dobře v nějaké hře a za to, že on s tebou bude hrát si také říkají o peníze. Prostě celosvětová komunita pro hráče.
Další výhodou je to, že můžeš přijít i k penězům, když si hodně dobrý a máš velkou sledovanost (živě) nebo lidé klikají na follow. Pak jsou možnosti podpory, že někteří lidé tě podpoří peněžně, protože se jim líbí tvůj styl hraní. Dále jsem narazil na týpky, kteří jsou hodně dobře v nějaké hře a za to, že on s tebou bude hrát si také říkají o peníze. Prostě celosvětová komunita pro hráče.
Naposledy upravil(a) HAFcool dne 23 pro 2012 23:47, celkem upraveno 2 x.
Aha, tak že až takhle jo? No to mě pos.r.
Znáš třeba nějaký Čechy co nahrávaj? Chtěl jsem právě najít někoho kdo bude mluvit Česky a ještě jsem nikoho nenašel...

Já osobně se na to moc nedívám, ale bratr se hodně dívá na HoN. A co jsem se ho ptal, tak tam moc Čechů nepotkal. Podle mě jich tam není moc, ale určitě tam nějaký je.
Ale bohužel tě momentálně na nikoho nenavedu.
Ale bohužel tě momentálně na nikoho nenavedu.
To nevadí. Já sem rád že si mi to osvětlil... Díky
Re: Co je Twitch-TV? Vyřešeno
Není zač.
Téma můžeš označit za vyřešené kliknutím na zelenou fajfku vpravo nahoře.
Téma můžeš označit za vyřešené kliknutím na zelenou fajfku vpravo nahoře.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 2072
-
od pidlo
Zobrazit poslední příspěvek
10 čer 2025 16:46