Obnova složky Vyřešeno

Místo pro témata a příspěvky spadající MIMO počítačovou problematiku (tedy např. sport, zdraví, vtipy, škola...).

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior

Tanulin
Level 1.5
Level 1.5
Pohlaví: Žena
Stav:

Obnova složky

Příspěvekod Tanulin » 27 pro 2012 16:06

Tak pánové, geniální věc se mi povedla včera a ještě teď se z ní nemůžu vzpamatovat....
Při snaze dostat do nového mobilu micro SD kartu se mi ji podařilo "naformátovat" v PC takovým způsobem, že mi nejdřív do**la mobil, který jsem sice pak díky obnovení továrních dat dala do pořádku a karta letěla do koše....až jsem pak k večeru zjistila, že mi z PC zmizely složky s fotkama !!! Některé jsem sice našla v koši a vytáhla,ale pochopitelně ne všechny....
Jde mi hlavně o jednu jedinou a ta je bohužel fuč ;( Recuvu jsem zkoušela, nenašla nic..
Složka byla plná s velkým obsahem dat takže neputovala do koše,ale nejspíš to PC prostě smázl rovnou, že se tam ani nevešla.

Prosím neříkejte, že ji už nenajdu nebo že se nedá vydolovat..jsou to fotky z dovolené, které nemám vytisklé ani jinak uložené ;(

Reklama
peyrac10
Level 4
Level 4
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Obnova složky

Příspěvekod peyrac10 » 27 pro 2012 16:37

Mám dobré zkušenosti s Get Data Back for NTFS a File Scavenger. V neplacené verzi Ti sice neumožní rovnou obnovu, ale alespoň budeš vědět zda složka je obnovitelná. Jak dále pomocí jednoho z těch programů ji obnovit Ti bohužel na fóru poradit nesmím. Vlastně mohu: zakoupit!
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...

faraon
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Stav:

Příspěvekod faraon » 27 pro 2012 17:20

Vyzkoušej nejdřív Restoration, mohl by zabrat. A hlavně ty nalezené soubory kopíruj někam jinam, ne přímo na tu kartu, ať si přitom nepřepíšeš ty zbývající!
Ten GetDataBack je výborný, jen musíš stáhnout správnou verzi, na kartu to bude nejspíš pro FAT, existuje ještě druhá pro NTFS. Je sice placený, ale dokáže nalezené soubory zobrazit, přičemž je ukládá do složky Temp pod náhodnými názvy. Jestli ho budeš používat častěji tak se vyplatí koupit, ale pár souborů přejmenovat ručně zvládneš. A můžeš ho pak doporučovat jako já ;-)
"Král Lávra má dlouhé oslí uši, král je ušatec!

(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)

Tanulin
Level 1.5
Level 1.5
Stav:

Příspěvekod Tanulin » 27 pro 2012 18:02

Ještě jeden dotaz....našla jsem ty fotky na rajčeti, zapomněla jsem, že jsem je tam "uvědoměle" nahrála....dostanu je zpět v plné verzi ?

Jinak Restoration jsem zkoušela, nenašel nic....problém je, že to smázlo komplet celou složku , která neputovala do koše...
Jak na potvoru mi to vždycky smaže co potřebuju a fotky co jsou mi k ničemu nechal být ...vrrrrr.....
Vůbec nechápu jak se to provedlo...při formátování sd micro karty...dávala jsem si pozor abych neklikla na něco jiného :(

misy
nováček
Stav:

Příspěvekod misy » 27 pro 2012 18:10

jestli z karty bez úprav tak je máš ano v " plné verzi " na rajčeti

Tanulin
Level 1.5
Level 1.5
Stav:

Re: Obnova složky  Vyřešeno

Příspěvekod Tanulin » 27 pro 2012 18:34

:) ....velké UF jste museli slyšet až tam :D Tak nehledám...se zbytkem ztrát se smířím, stačí, když budu mít tohle...Každopádně GetDataBack omrknu - do příště :(

díky

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Obnova fotek z SD karty, která není vidět v souborovém systému
    od simio.simsoft » 01 lis 2024 20:00 » v Problémy s hardwarem
    8
    3157
    od Speed_dead Zobrazit poslední příspěvek
    05 lis 2024 10:02
  • Obsah složky se zrcadlí na ploše Příloha(y)
    od Grander » 01 dub 2025 17:44 » v Windows 11, 10, 8...
    4
    2719
    od Grander Zobrazit poslední příspěvek
    02 dub 2025 15:29

Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”