Nejde žádná webkamera
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Nejde žádná webkamera
V ostatních USB mám už jen bezdrátovou myš. Zkoušel jsem kameru píchnout jinam (i do předního panelu), ale nepomohlo to. V krabici žádné CD nebylo, opravdu píšou, že to žádné CD nepotřebuje, že to stačí jen připojit a začít používat. Jen bych chtěl připomenout, že mám doma tři webkamery a nejde mi ani jedna. Vždy jde jen zvuk. Nemůže být něco na základní desce nebo tak něco?
- peyrac10
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Tak tomu nerozumím. Napadá mě jen jediná věc. Nejsou ty webky trochu starší a nekompatibilní s W7? Ne, nekamenuj mě, zkouším už všechno možné.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Když připojíš usb nenaskočí ti třeba USB nebylo možné přečíst nebo tak něco ?
Computer Settup
Procesor : Intel Core i5-4440 * 3,2Ghz TurboBoost 3,7gHZ
Operační Pamět : 3x HyperX Blu 4GB DDR3 = 12GB
Základní deska : Asus ProGamer
Grafika : MSI R9 270 Gaming 2G
Zvuková karta : na Desce
1 HDD : WD Caviar Green 500GB
2 HDD : SSD Kingston V300, SATA III, 2,5", 120GB
Procesor : Intel Core i5-4440 * 3,2Ghz TurboBoost 3,7gHZ
Operační Pamět : 3x HyperX Blu 4GB DDR3 = 12GB
Základní deska : Asus ProGamer
Grafika : MSI R9 270 Gaming 2G
Zvuková karta : na Desce
1 HDD : WD Caviar Green 500GB
2 HDD : SSD Kingston V300, SATA III, 2,5", 120GB
-
- Pohlaví:
Pokud to půjde tak odinstaluj ovladač /viz. obrázek/ a restartuj PC.
zkus vše z cd nainstalovat , jsou tam i možná prográmky na hraní s efekty, pokud to spustíš v nich , tak je chyba v nastavení. mě to taky blbne protože mám TV kartu
- peyrac10
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Už jsem se to tu jednou pokusil (asi blbě) naznačit: Jde ta webka vůbec v PC nějakým způsobem spustit, abys na display dostal z ní obraz?
2misy: Vždyť už tu napsal, že žádné CD nemá!!
2misy: Vždyť už tu napsal, že žádné CD nemá!!
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
s tím cd jsem to přehlídl, kodeky to asi nebude protože mě šla i po čisté instalaci w7, co značka tak podpora stáhnutí ovladačů podivná , jak je stará ta webka?
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Webka je nová, ale jak říkám, nejde mi žádná. Před chvílí se stal jeden malej, ale krátkej zázrak. Píchnul jsem webku do USB, kde mám zapojenej přijímač na myš a myš píchnul jinam. Najednou na stránkách trustu, kde se dají webky vyzkoušet, jsem viděl obraz a webka šla. Tak jsem si pustil skype, že se kouknu tam... ...nic. Zkoušel jsem facebook... nic. Tak jsem se vrátil na ty stránky trustu (http://www.trust.com/service/guides/webcam/) a už to zase psalo, abych connect webcam an open this page again
. Tak jsem zkoušel zase všemožně přepojovat mezi USB a nic. ... jsem tam, kde jsem byl na začátku. Odinstaloval jsem i ovladače webky a dal restart a poté znovu připojil... nepomohlo.
--- Doplnění předchozího příspěvku (Čtv Pro 27, 2012 7:41 pm) ---
Jinak, když připojím webku, normálně se to samo nainstaluje a nic mi to nehlásí.
Pak vidím nainstalované "tyto dvě věci":

--- Doplnění předchozího příspěvku (Čtv Pro 27, 2012 7:41 pm) ---
Jinak, když připojím webku, normálně se to samo nainstaluje a nic mi to nehlásí.

-
- Pohlaví:
Tohle nevypadá na kameru, ale na nějakou chybu USB. Zkusil bych je všechny odebrat a restartovat.
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
"Odebrat" myslíte jak? Přes správce zařízení odebrat veškeré USB u položky Řadiče USB? A pak restartovat a čekat, jestli se ovladače nainstalují nově? ...jsem laik, který se s počítačem učil systémem pokus omyl, tak se možná blbě ptám.
-
- Pohlaví:
To jsem myslel, ale když koukám na ten obrázek co si doplnil, pak to asi nepomůže. 
Ta kamera by měla být vidět v Tento počítač. Jako zde v XP.

Ta kamera by měla být vidět v Tento počítač. Jako zde v XP.
- peyrac10
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
A o tom už tady mluvím od začátku. Zatím jsem se nedozvěděl, zda lze nějakým způsobem zobrazit obraz z kamery na displeji PC, i když jsem o to již žádal!
Zpět na “Problémy s hardwarem”