kubik sms

...

Moderátor: Mods_senior

eZe
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

kubik sms

Příspěvekod eZe » 12 kvě 2007 23:08

zdravim...nevim co jsem udelal ci neudelal, ale pri spusteni Kubika se vyhodi okno s hlaskou: "Aktualni nastaveni zabezpeceni zakazuji spoustet objekty ActiveX na teto strance. Tato stranka mozna nebude zobrazena spravne."
pomuze mi nekdo co s tim pls...kdyz napisi sms, tak se mi neobjevi kod, kt. se musi napsat pro odeslani zpravy...
diky

Reklama
James_Radlle
Level 3.5
Level 3.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod James_Radlle » 13 kvě 2007 00:04

Ten kod je tam naschval, jako ochrana proti zneuzivani ruznejma robotama na spamovani pres sms.
ActiveX objekty jsou dilem mrkvosoftu a jestli ti beha jinak program korektne nemus to resit :wink:
Kuk sem: http://www.sezob.cz/tiptrik/activex.htm
Počítač: ANO! :bottle:

eZe
nováček
Stav:

Příspěvekod eZe » 15 kvě 2007 11:28

...no, jak rikas, beha to korektne, avsak me sere, ze kazdou chvili (i behem psani sms) tato hlaska vyskoci...nikdy pred tim jsem nemel s timto prb...vyskakuje to i pri zapnuti icq...vse se odehrava s takovou frekvenci, ze se to opomenout neda...podle navodu co je na strankach vyse doporucenych, jsem se snazil z reg. vymazat ony zaznamy, ale nedosel jsem ani do poloviny: najednou jsem potreboval supnout jeden *.doc do *.pdf a neslo to....ale to je v klidu, acrobata mohu preinstalovat...ale spise pls o pomoc s tou shit hlaskou...diky...

eZe
nováček
Stav:

Příspěvekod eZe » 15 kvě 2007 12:03

...btw...mohl bych to odinstalnout, kdyz pouzivam mozillu??? docel jsem se, ze: Tato technologie je podporována internetovým prohlížečem Microsoft Internet Explorer (3.0 a vyšší)...

James_Radlle
Level 3.5
Level 3.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod James_Radlle » 15 kvě 2007 20:47

Spise bych preinstaloval cely IE, pak by se opravily i ActiveX, jelikoz jsou jeho soucasti tak bys musel odinstalovat cely IE a to bych nedelal ikdyz ho nepouzivas, ale pak by ti v pohode neslapalo icq a mozna i Kubik.
Počítač: ANO! :bottle:

Zpět na “Vše ostatní (sw)”