Dobrý den,
koupil jsem si ntb s w8 oem verze. I když strašně nerad, tak jsem se rozhodl že si oem verzi vylepším na verzi w8 pro.
Stáhnul jsem si instalační balíček, spustil install a potom na mne vyskočila hláška že on-line upgrade není v naší zemi povolen.
Co je to za blbost.....?
Upgrade W8 OEM na W8 Pro
- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Upgrade W8 OEM na W8 Pro
Problém bude pravděpodobně skryt ve slovech "Stáhnul jsem si instalační balíček". Pokud si balíček koupíš, určitě se ta hláška při instalaci neobjeví.
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
Úplně přesně to je Windows8-UpgradeAssistant . Ten jsem stáhnul, spustil, prohledávalo to kompatibilní a nekompatibilní aplikace a zařízení v pc.
Poté jsem kliknul na další, a vyskočila hláška:
Systém Windows8 není dostupný ke stažení.
Omlouváme se, ale systém Windows8 se bohužel nedá ve vaší zemi/oblasti koupit online.
Poté jsem kliknul na další, a vyskočila hláška:
Omlouváme se, ale systém Windows8 se bohužel nedá ve vaší zemi/oblasti koupit online.
Windows 8 se skutecne stahuji, takze to ze stazene = piratske uz neplati
Problem je v tomhle pripade v tom, ze regionalni nastaveni Windows 8 stavajicich neni nastaveno na Ceskou republiku
Co se tyce toho upgrade - neni to upgrade z OEM Windows 8 na Windows 8 Pro, ale z OEM Windows 8 na OEM Windows 8 Pro. Licence zustane neprenosna.
Problem je v tomhle pripade v tom, ze regionalni nastaveni Windows 8 stavajicich neni nastaveno na Ceskou republiku
Co se tyce toho upgrade - neni to upgrade z OEM Windows 8 na Windows 8 Pro, ale z OEM Windows 8 na OEM Windows 8 Pro. Licence zustane neprenosna.
A jak můžu změnit regionální nastavení Windows8 na Českou Republiku ?
V ovladacich panelech - melo by se to jmenovat nejak jako "regional settings" nebo regionalni nastaveni
Našel jsem to v Ovládací panely- Oblast - Místo Vše jsem změnil na Českou republiku a restartoval pc.
Bohužel to tedy nepomohlo. Stále stejná hláška:
Když jsem kliknul na Přidat funkce do systému Windows8 tak mi to nabídlo upgrade za 60 €.
Ten ale nechci, když mi nabízejí upgrade za 15 €.
Bohužel to tedy nepomohlo. Stále stejná hláška:
Když jsem kliknul na Přidat funkce do systému Windows8 tak mi to nabídlo upgrade za 60 €.
Ten ale nechci, když mi nabízejí upgrade za 15 €.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 3883
-
od windroid2
Zobrazit poslední příspěvek
18 črc 2025 15:21