Ahoj mám
Notebook Acer aspire 5750ZG
Intel core B950 procesor (2.1GHz, 2MB L3 chache)
NVIDIA GeForce GT 520M, Up to 4095 MB TurboCache
8GB DDR3 Memory(Ram), 750GB HDD (koupený kolem Srpna 2012)
a když jsem ho koupil nainstaloval jsem si tam GTA IV šla v pořádku potom jsem si tam začal stahovat další hry šli v pohodě a užíval jsem si hry, když v tom najednou jeden den se začaly hry sekat (asi před měsícem). Odinstaloval jsem si nějaké hry jestli to není plným počítačem, ale .. kapacita notebooku je 750 GB a já mám na disku volné místo přes 500 GB takže plným diskem by to být nemělo skoušel jsem si hrát s ovladačema, ale nic Včera jsem to vzdal a poptávám se na tomto foru snad mi pomůžete :(
Sekající se hry
Sekající se hry
Naposledy upravil(a) Sirek dne 19 led 2013 10:26, celkem upraveno 1 x.
Re: Sekající se hry
a nepřehřejvá se tvuj ntb?
Měníme rok, měníme sny, měníme touhy,měníme názory, měníme požadavky na výkupné. Měníme partnerky, měníme auta, měníme zásobníky, náboje i zbraně.Ale nikdy neměníme svoje kamarády,kteří stojí při nás.
PB EasyNote LS44HR
Intel Pentium B950 - 2,10Ghz
AMD Radeon HD 6470M 1GB VRAM
4GB RAM DDR3
PB EasyNote LS44HR
Intel Pentium B950 - 2,10Ghz
AMD Radeon HD 6470M 1GB VRAM
4GB RAM DDR3
Nejspíš tím co sis tam všechno natahal takže udělej log z hijackthisu dle > http://www.pc-help.cz/viewtopic.php?t=5119 

Intel > nvidia > WD > Kingston > Seasonic > LG > XP <<< takhle nějak :) a zde např.: https://1url.cz/iriwZ (ta dívka tam to je dcera )
ano přehřává, ale jenom když zapnu ty hry asi tak po 2 minutach ale seká se to i před tím než se notebook přehřává a někdy u jedný hry konkrétně assassins creed III se ntb komplétně celej vypne za 1 vteřinu .. a hijackthis je něco jako ccleaner ? protože já vyhledávám problémy v ccleaneru a když je odstraním tak stejnak nic :)
Jaké máš teploty?
AMD FX-6300 6x @4,8Ghz|Gelid Solution Tranquillo rev.2| 2x Corsair Vengeance Low Profile 4GB DDR3 1600 |MSI R7870 Twin Frozr 2GD5/OC|Seagate Barracuda 7200.14 1TB|MSI 990FXA-GD55|OCZ ZS Series 550W
a kde se to dá zjistit .. teploty ?
a dřív jsem tento problém neměl že by jse přehříval
a dřív jsem tento problém neměl že by jse přehříval
Třeba HWmonitor. http://www.slunecnice.cz/sw/hwmonitor/ vyfoť teploty a dej je sem jako přílohu.
AMD FX-6300 6x @4,8Ghz|Gelid Solution Tranquillo rev.2| 2x Corsair Vengeance Low Profile 4GB DDR3 1600 |MSI R7870 Twin Frozr 2GD5/OC|Seagate Barracuda 7200.14 1TB|MSI 990FXA-GD55|OCZ ZS Series 550W
jojo
--- Doplnění předchozího příspěvku (18 Led 2013 17:40) ---
Zde je teplota:

--- Doplnění předchozího příspěvku (18 Led 2013 21:10) ---
Poraďte co nejdřív please
--- Doplnění předchozího příspěvku (18 Led 2013 17:40) ---
Zde je teplota:

--- Doplnění předchozího příspěvku (18 Led 2013 21:10) ---
Poraďte co nejdřív please
hoď sem teploty při zatížení.
Něco jsem s tím udělal a tohle jsou největší teploty .. a už se to nepřehřívá ale seká se uplně všechno díky tomu programu hijackthis od jaojao, teď mě mrzí, že jsem to radši nenechal být doufám že to pujde zpátky :(
--- Doplnění předchozího příspěvku (19 Led 2013 10:27) ---
a když hraju hru Assassins creed 3 tak ve Správce úloh mi píše využití procesoru 92 % to je normální nebo je to moc veliký to číslo ? :)
--- Doplnění předchozího příspěvku (19 Led 2013 10:27) ---
a když hraju hru Assassins creed 3 tak ve Správce úloh mi píše využití procesoru 92 % to je normální nebo je to moc veliký to číslo ? :)
- adavyp
- člen BSOD týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
seká se uplně všechno
Co tohle znamena? Popis trochu vic ty problemy. Nejsou nahodou nejake soubory ve slozce Windows/Minidump?
Potřebujete poradit? Napište mi SZ.
"Non scholae, sed vitae discimus." - Seneca
"Non scholae, sed vitae discimus." - Seneca
Myslel jsem tím že se seká teď i hra která se nesekala a ty soubory to nevím co to je .. Ještě mi přišel nápad nepomohlo by kdyby jsem přeinstalovat ntb a jestli to vůbec jde ? :)