Notebook kolem 25k
Re: Notebook kolem 25k
Tak potom tento : http://www.alza.cz/msi-ge60-0nd-298cz-d364049.htm - antireflexni displej. Ale "pouze" gtx660m.
Kdyby sis chtěl koupit notebook, jakou verzi by sis koupil osobně?
Určitě to Lenovo. Nekoukal bych tolik na displej na úkor výkonu. A pokud bych měl peníze na to lenovo s i7, tak bych do toho asi šel. Pokud ne, tak bych hned bral tu verzi s i5
A myslíš, že cena toho Lenova půjde do března ještě nahoru, nebo bude stagnovat, či dokonce spadne?
A co varianta Y500 a za rozumné peníze koupit pořádný SSD? Rozhodně by to bylo rozumnější jak příplatek na i7 :)
gdulik píše:A myslíš, že cena toho Lenova půjde do března ještě nahoru, nebo bude stagnovat, či dokonce spadne?
To nedokážu říct. Ale za 2 měsíce asi nespadne.
To B3nny : já si radši připlatím za lepší procesor, než SSDéčko. Pro mně je SSD disc zbytečnost. Ale to je věc názoru.
Ale jak jsem psal, kdybych neměl peníze, tak bych vzal variantu s i5 a nic by mně netrapilo
Tak jsem se prozatím rozhodl. Pokud budu mít dost peněz koupím si verzi s i7, protože má i SSD. Pokud bych neměl půjdu do té i5.
Rozumná volba
A nebo se můžeš kouknout po zahraničních obchodech. Třeba toto dělo za 25000Kč : http://www.tigerdirect.com/applications ... CatId=4935
Někde jsem četl že je tam poštovné dokonce zadarmo a kdyby ne tak za něj dáš tak max 1000Kč
Někde jsem četl že je tam poštovné dokonce zadarmo a kdyby ne tak za něj dáš tak max 1000Kč

Já jsem já a ty jseš ty.
"Milan Hvězda"
"Milan Hvězda"
no jo. Ale jak je to s reklamacema
Tak to nevím, ale je to internetový obchod, takže kdybys to chtěl u nich reklamovat, tak by ti mohli uhradit i poštovné, za které to musíš posílat zpět. To se musí někde zjistit a něco si o tom přečíst. Já nikdy nic nereklamoval, protože jsem k tomu neměl důvod. A co se týče PC tak jsem vždycky všechno kupoval z bazaru i bez záruku a musím zaklepat, že jsem s ničím zatím neměl problém 

Já jsem já a ty jseš ty.
"Milan Hvězda"
"Milan Hvězda"
Jo, je to sice pěkný nápad, koupit si ho z ciziny, ale radši si o pár korun připlatím a koupím si ho u nás. Vzhledem že tohle píšu z notebooku, který jsem již dvakrát reklamoval, tak s reklamacemi mám zkoušenosti a vím že je lepší přímá dohoda u nás než to dohadovat někde v cizině.
Btw: Tenhle notebook ze kterého píšu, už pak mít nebudu. Budu odstupovat od kupní smlouvy.
Btw: Tenhle notebook ze kterého píšu, už pak mít nebudu. Budu odstupovat od kupní smlouvy.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 2299
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
29 dub 2025 21:55