Záloha Windows 8

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

zeus
Elite Level 10.5
Elite Level 10.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Záloha Windows 8

Příspěvekod zeus » 18 led 2013 23:07

Alt-F4 funguje i v Modern UI ;)
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..

Reklama
PlumJelinek
Level 1
Level 1
Stav:

Příspěvekod PlumJelinek » 18 led 2013 23:12

Já teda nevím, co je Modern UI, ale Alt+F4 nezabírá...
Vše, co můžeš udělat dnes, neodkládej na zítřek, odlož to na pozítří a máš dva dny volna.

tarogar
Level 3.5
Level 3.5
Stav:

Příspěvekod tarogar » 18 led 2013 23:54

Tyto aplikace nejdou zavřít pouze uspat dej normálně WIN tlačítko a ony zmizá potom najeď do levého horního rohu a jeď dolu. Až najdeš co chceš natvrdo vypnout klikni pravým a dej zavřít. Náhodou já mám Win 8 taky a zatím bych řekl že oo dost lepší než sedmičky WIn 7.
Moje zlatíčko: CPU i5-3570, MB: MSI Z77MA-G45, RAM Corsair Ventage 2x8GB, GPU: Gigabyte GTX680 OC 2GB, Zdroj: CoolerMaster 650W GX serie, HDD: Seagate Baracuda 7200.14 1TB server , CASE Zalman Z11,

PlumJelinek
Level 1
Level 1
Stav:

Příspěvekod PlumJelinek » 19 led 2013 00:03

Ano, přesně takhle to dělám, ale přijde mi to zbytečně složitý, je to ještě zdlouhavější, než si u starších windowsů např. shodit program do lišty, následně kliknout pravým a dát zavřít. Ale proč to dělat, když je vpravo nahoře křížek??? Nevidím jedinej rozumnej důvod, proč to nyní vymysleli takto složitě
Vše, co můžeš udělat dnes, neodkládej na zítřek, odlož to na pozítří a máš dva dny volna.

tarogar
Level 3.5
Level 3.5
Stav:

Příspěvekod tarogar » 21 led 2013 19:34

Aby všechny aplikace byly rychlejší. Ty je jakoby shodíš do postranní lišty, oni usnou a nežerou téměř žádnou RAM. Potom je rycgle potřebuješ a během sekuńdy jsou zpátky bez složitého načítání. Oni se zkrátka nemají vypínat. A neboj pokud bys jich měl spuštěný příliš mnoho a ony by ti ubíraly na výkonosti PC tak se samy vypnou :D
Moje zlatíčko: CPU i5-3570, MB: MSI Z77MA-G45, RAM Corsair Ventage 2x8GB, GPU: Gigabyte GTX680 OC 2GB, Zdroj: CoolerMaster 650W GX serie, HDD: Seagate Baracuda 7200.14 1TB server , CASE Zalman Z11,

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Windows 11, 10, 8...”