šetřič obrazovky
šetřič obrazovky
Prosím o radu. Nespouští se mi nastavený spořič obrazovky. Nevím, co mám špatně. Děkuji za odpověď.
kony
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Na stejném místě máš nastavení času čekání, než se zobrazí na celé obrazovce při nečinnosti. Tak si nastav nějaký čas v minutách dle potřeby.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Pic píše:Na stejném místě máš nastavení času čekání, než se zobrazí na celé obrazovce při nečinnosti. Tak si nastav nějaký čas v minutách dle potřeby.
Čas čekání mám nastavený na 1 min, ale šetřič se nespustí ani po minutě nečinnosti počítače, ani po delší době. Pokud dám náhled, tak se šetřič zobrazí.
kony
zlobyl píše:Neblokuje ho nějaký program? (např. přehrávač)
Samozřejmě zkontroluj PC na viry a jiné parazity.
Počítač mám zkontrolovaný pomocí CCcleaner, adware a MWAV a podle nich vypadá v pořádku. Jako antivir
mám AVAST. Myslím si, že spuštění šetřiče neblokuje ani žádný program. Nespustí se totiž ani v případě, že není kromě rezidentů spuštěno vůbec nic. Od doby, co ho mám nastavený se spustil jen jednou (po ukončení testování pomocí MWAV). Ale mohlo jít o náhodu.
kony
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 5
- 3777
-
od CrossSK
Zobrazit poslední příspěvek
07 črc 2024 13:38
-
- 0
- 1530
-
od Vítek Pokorný
16 dub 2025 11:34
-
-
Asus tuf gaming a16 (2024) G-Sync blikání obrazovky.
od Dewai1999 » 08 bře 2025 17:07 » v Problémy s hardwarem - 1
- 5910
-
od Kogaku
09 bře 2025 03:30
-