Ahoj.Chtěl bych si udělat zdarma online TV (přes internet).Nemyslím tím nahrát někde soubory a aby se nato někdo mohl potom podívat,ale abych mohl pustit nějaký film v pc a on by se přehrával na té online TV.Díval jsem se na různá témata,ale tam se ty TV vysílají přes nějaké cizí stránky apod.,a tak bych se chtěl zeptat,jestli by nějak nešlo,že bych si vyrobil vlastní stránku zdarma a tam vysílal tu TV. (to je jen příklad,pokud by tak nešlo,tak jiný způsob)
Budu rád za každou radu
Díky.
TV online - jak na to?
- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
Re: TV
Jakákoliv veřejná produkce podléhá patřičným zákonům a autorské spolky okamžitě natáhnou ruku pro svůj díl. A nevěř tomu, že když budeš "vysílat" jen pro pár kamarádů, tak se to ututlá. Je takové pravidlo, že ve všech skupinách lidí je dvakrát tolik uší. Tedy pokud není přítomen Van Gogh. Jsme však v Čechách a tady odjakživa funguje taková anomálie, že je vždycky minimálně jedno ucho navíc. Díky tomu se namísto původních pár kamarádů bude dívat celá třída, škola,... policie...
Já osobně bych do toho radši nešel.
Já osobně bych do toho radši nešel.
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
-
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: TV
Jo přesně tak jak tady psali výše. Být tebou neriskuju to. Sice vše jde "ochcat" ale navod ti nebudu dávat na to. Neriskuj zbytečně. OSA a Integram sou svině a jdou po každym (osobní skušenost)
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 3589
-
od Alferi
Zobrazit poslední příspěvek
22 črc 2024 08:09