Dobrý den, chtěl bych poradit s tímto problémem. Trvá to už přes půl roku možná déle a stále nevím co to znamená. Vždy mi to vyskočí, jak zapínám PC a chod mého PC to nijak neovlivňuje. To modré kolem je jenom barva v malování :) děkuji za rady.
--- Doplnění předchozího příspěvku (28 Led 2013 14:03) ---
--- Doplnění předchozího příspěvku (28 Led 2013 14:03) ---
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče! Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus. Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Tak to je ono , já mám Nero Media Home (nastavené) a dělá to taky , zkopuší navázat spojení. Mám to na DLNA k LCD TV,. Pokud to nemáš na nic , tak v msconfig , nastavit , aby se po startu nespouštěl..
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče! Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus. Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Mám to max. na vypálení filmů nic víc. Tak můžeš mi prosím napsat jak to tedy nastavím tak aby se to nespouštělo ?? já to nějak nemůžu najít, díky moc.
V záložce "Po spuštění" najdi "Nero Media Home" a odeber u něj zatržítko. Dej dole OK a program zavři.
Restartuj PC a uvidíš , pokud hláška nebude , je to Nero MediaHome.
Start--spustit---napiš: services.msc dej OK. V okně najdi ve službách Nero MediaHome a a dej typ spouštění na "zakázáno".
Zdravím, potřeboval bych poradit ohledně serveru pro počítačovou hernu, který má fungovat jako společné uložiště pro hry pro 25 počítačů. Úplně mi to nepřijde jako ideální nápad, neboť nejsem přesvědčený o tom, že při připojení všech pc najednou to...