Zdravím, chtěl bych se poptal, který internetový prohlížeč preferujete, popř. jakých výhod si u něj ceníte.
Můžete odůvodnit, já osobně totiž hledám nový, rychlý a spolehlivý prohlížeč a vážím si každé rady:).
Váš oblíbený prohlížeč?
Re: Váš oblíbený prohlížeč?
Google Chrome
Hlavně kvůli synchronizaci záložek mezi telefonem a desktopem. Dále jsem spokojen s plynulostí a jednoduchostí.
Hlavně kvůli synchronizaci záložek mezi telefonem a desktopem. Dále jsem spokojen s plynulostí a jednoduchostí.
NZXT H6 Flow MB MSI MAG B550 TOMAHAWK CPU AMD Ryzen 5 5600X GPU XFX Quicksilver AMD Radeon RX 7800 XT RAM Kingston Fury 32GB HDD SSD M.2 ADATA XPG Gammix S11 1TB HDD 2 TB PSU Seasonic Focus GX-850 AOC C24G1 144Hz Mobil Apple iPhone 15Pro 256GB Tablet iPad Air M2
- peyrac10
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Podle momentální potřeby Opera, Chrome, Firefox. Záleží na tom, co od něj zrovna chci. Vysloveně nepreferuji ani jeden.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Ano, já taky používám více prohlížečů, protože každý je lepší na něco.
Např. stahování - Opera, Explorer
brouzdání - Firefox, Chrome
Nikdy asi bohužel nebude takový prohlížeč, který by mi sedl na všechno.
Např. stahování - Opera, Explorer
brouzdání - Firefox, Chrome
Nikdy asi bohužel nebude takový prohlížeč, který by mi sedl na všechno.
Google Chrome a jsem zatím velmi spokojený. Není se taky čemu divit, když jsem na něj přešel z Exploreru. 

Internet Explorer používám na videa. (Ten u Windows8)
Chrome a Opera na vše ostatní. Víc, ale Chrome.
U mobilu Operu mini je nejlepší, protože Chrome pro mobily je vážně špatný.
Chrome a Opera na vše ostatní. Víc, ale Chrome.
U mobilu Operu mini je nejlepší, protože Chrome pro mobily je vážně špatný.
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Podle toho jaký mobil.https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ninesky.browser
Používám chrome,protože má super synchronizaci a správu záložek.Používám ho jak na PC tak ne Nexusu7.
Opera - líbí se mi na ní: manažer stahování, rychlý přístup, správa hesel, uživatelský rozhraní celkově.
Akorát posledních pár měsíců (hlavně s přechodem na Operu 12) se vyskytlo několik problémů,
který mi celkem dost začali vadit a určitě pokazili můj dojem.
Z ostatních prohlížečů bych snesl ještě Chrome i jako náhradu za Operu, ale to ostatní ani náhodou (IE, FF, ...).
Akorát posledních pár měsíců (hlavně s přechodem na Operu 12) se vyskytlo několik problémů,
který mi celkem dost začali vadit a určitě pokazili můj dojem.
Z ostatních prohlížečů bych snesl ještě Chrome i jako náhradu za Operu, ale to ostatní ani náhodou (IE, FF, ...).
PC: AMD Vishera FX-6300|GA-970A-DS3|8 GB RAM|ASUS STRIX GTX 950 2G|Transcend SSD370S 256 GB & ST Bar. 7200.14 1TB|Seasonic SS-500ET-T3|W10 Pro 64b÷
Ja Google chrome kvôli synchronizacii medzi ntb,deskopo,tabletom a mobilom je to vynikajuca vlastnost
Odoslané z GT-P3100 cez Tapatalk 2
Odoslané z GT-P3100 cez Tapatalk 2
PC:Sapphire Radeon R9 270X / I5 4670k / ASUS Z87-K / 8GB / 1000GB/ 620W / Zalman Z5 / Benq rl2455hm
MacBook Pro 14" 2021 M1
Iphone 14 Red
+Apple Watch Ultra / AirPods 1 / AirPods MAX
MacBook Pro 14" 2021 M1
Iphone 14 Red
+Apple Watch Ultra / AirPods 1 / AirPods MAX
používám operu v 90% času. az na výjimky nemám problém. na zbytek chrome. ie nevim skoro ani jak vypadá. ostatní jsem zkusil, děkuji ale nechci.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
prohližeč událostí id 1796 chyba Příloha(y)
od walderan » 01 dub 2025 15:58 » v Problémy s hardwarem - 9
- 3939
-
od walderan
Zobrazit poslední příspěvek
04 dub 2025 15:42
-
-
- 2
- 5533
-
od HelFix