Pískání na levé straně Notebooku vedle touchpadu?
Pískání na levé straně Notebooku vedle touchpadu?
Mám takový měnší problém s Notebookem. Hrál jsem si se zvukem ve Správci zvukového zařízení,protože jsem potřeboval nastavit mikrofon a reproduktory a od té doby,mi začne pískat na levé straně vedle touchpadu Notebook. Je to takový hlasitý něpříjemný písklavý zvuk. Nevíte,čim to mlže být nebo jak to opravit?
Re: Pískání na levé straně Notebooku vedle touchpadu?
Oprava:
Zkusil jsi jít znova do správce zvukových zařízení a obnovit předchozí nastavení. A tím zjistit jestli to dál píská.
Ale nevím čím by to mohlo být. Doporučuji zjistit přesně, kde to píská a podle toho bych rozdělal notebook a podíval se co je na místě pískání např. zvuková karta nebo cokoliv co by mohlo vydávat tento zvuk víc ti takhle asi neporadím.
Zkusil jsi jít znova do správce zvukových zařízení a obnovit předchozí nastavení. A tím zjistit jestli to dál píská.
Ale nevím čím by to mohlo být. Doporučuji zjistit přesně, kde to píská a podle toho bych rozdělal notebook a podíval se co je na místě pískání např. zvuková karta nebo cokoliv co by mohlo vydávat tento zvuk víc ti takhle asi neporadím.
Re: Pískání na levé straně Notebooku vedle touchpadu?
A kde že to najdu? 

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 5
- 3903
-
od atari
Zobrazit poslední příspěvek