Dnes mi to 3x vypadlo Vyřešeno
-
- Pohlaví:
Dnes mi to 3x vypadlo
s takovýmto výsledkem. Jinde to jde. Netuším kde je chyba, ale po obnovení, které trvá i 5 minut se to opraví.
Re: Dnes mi to 3x vypadlo
Pravděpodobně chyba Opery. Viděl jsem něco podobnýho asi před měsícem a po chvíli se to spravilo - taky na Opeře.
Na jiným prohlížeči to fungovalo bez problému.
Na jiným prohlížeči to fungovalo bez problému.
PC: AMD Vishera FX-6300|GA-970A-DS3|8 GB RAM|ASUS STRIX GTX 950 2G|Transcend SSD370S 256 GB & ST Bar. 7200.14 1TB|Seasonic SS-500ET-T3|W10 Pro 64b÷
- peyrac10
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Asi to opravdu bude chyba Opery, občas se mi to stává - načte se obvykle jen hlavička a 2-5 prvních témat. Mám nastavené opakování načítání na 1 min. a prakticky ve 100% těchto případů se při příštím načtení (tedy nejpozději za minutu) problém již neobjeví. Jinak mi to dělá Opera již celou dobu, co jsem registrován na PC-help, čili nejen tato verze, ale i několik předchozích.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
- Ltb
- Administrátor
-
Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Zkus prosím pročistit cache Opery. Updatů teď do ní chodí docela dost a může jít třeba jen o nějaký nepořádek v cache paměti. Jinak v posledních dnech/týdnech to Opeře zrovna moc nejde
...radost mi to nedělá, ale i já s ní mám mnoho problémů - kompatibilita s některými stránkami šla rapidně dolů, cache hodně zlobí - některé stránky načítám až poté, co provedu refresh a to dokonce i na nově nainstalovaném stroji s nově nainstalovanou Operou

-
- Pohlaví:
To všechno dělám, ale příčinou je asi poslední aktualizace Opary. Uvidíme co bude dál.
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Mě stačil CCleaner.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
-
- Pohlaví:
Ano, CCleaner pomůže, nicméně ho mnoho nepoužívám protože mě vždy rozhodí nastavení TV programu na seznam.cz. Už jsem na to koukal asi 100x ale nevím co v tom CCleaneru odškrtnout, aby mi toto nemazal.
Za každou radu budu vděčný a dotyčného budu všude chválit. :-)
Za každou radu budu vděčný a dotyčného budu všude chválit. :-)
- pikaso.andreas
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Občas mi to dělá i v Chrome, naposledy včera odpoledne. Zatím jsem to nehlásil, stačilo dát 2x F5 a bylo to OK.
-
- Pohlaví:
Pokud by to bylo i u jiných prohlížečů, pak by byla chyba si zde.
zatim jsem to nezazil pouzivam FF
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Dnes mi to 3x vypadlo Vyřešeno
Firefox - nikdy žádnej problém.
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
- peyrac10
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
2Rewqa: Ale no tak, to už není pochvala, to je reklama, protože to není úplně pravda, ale jen Tvoje zkušenost. 

Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Zpět na “PC-HELP - připomínky k fóru”