Odinstalace Sunbelt Kerio Fireval (vyřešeno)

Sekce věnovaná virům a jiným škodlivým kódům, rovněž ale nástrojům, kterým se lze proti nim bránit…

Moderátoři: Mods_senior, Security team

wichin
Level 3
Level 3
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Příspěvekod wichin » 02 čer 2007 16:24

Jak jsem se tak na něj díval tak je asi v pohodě. Vydrž než ti to někdo zhlédne a pak se podívej jakou verzi máš toho programu. Stejnou stáhni z netu a přeinstaluj do samého adresáře. Následně dej odinstal. Víc mě prozatím nenapadá.

Reklama
krtenek
Level 4.5
Level 4.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Re.Sumbelt Kerio Firewal

Příspěvekod krtenek » 02 čer 2007 21:13

Aleš 16 píše:Odpoj se od netu a zavři všechny programy na spodní liště.Potom vypni SKPE a otevři tento počítač.Poklepej na Místní disk (C:)Po otevření klikni na Program Files.Tam si najdi SKPE.Klikni na něj pravým tlačítkem a otevře se okno a tam klikni levým tlačítkem na odstranit.Mělo by to jít.Ale musí to bejt vypnutý ten program SKPE jinak to nejde.
Když už to provést takto, tak potom nainstalovat Kerio znovu do té samé složky (instalační soubor mít na pevném disku) a pak provést odinstalaci.

kozlik
nováček
Stav:

Příspěvekod kozlik » 02 čer 2007 22:02

Log je OK.Při odinstalaci to napíše,že chybí " SKPF.msi."Kerio jinak funguje.ale nejde updatovat.MWAV nic nenašel.Už to vzdávám.

krtenek
Level 4.5
Level 4.5
Stav:

Příspěvekod krtenek » 02 čer 2007 22:08

A je update vůbec potřeba? Co máš za verzi?

weem
Level 2
Level 2
Stav:

Příspěvekod weem » 02 čer 2007 23:17

já to udělal v ovládací panely -> přidat nebo odebrat programy -> KPF -> odebrat. Přinejhorším vážně zkus vymazat složku Kerio, potom dej start -> hledat -> "kerio" a smaž všechno co má s tou firewall společného a nekonec pročisti registry, já to dělám přes registry repair. Tak hodně štěstí.
GeForce 8800GT, ATI Radeon HD 5850, AMD Phenom II X4 955 (3,2Ghz), 4GB RAM (DDR3 1600Mhz), 1000 GB HDD (Samsung F1), M4A8TD EVO motherboard

mibi
nováček
Stav:

Příspěvekod mibi » 06 čer 2007 21:39

Já to taky řešil a --na liště ho stopni,ve službách ho zastav a dej zakázat,v msconfigu ho odstav ,odintaluj asi i v ovl.panelech,já jedu přes your uninstaller 2006 no a restartni a bude to čistý.
registr pc,co to je?

kozlik
nováček
Stav:

Příspěvekod kozlik » 10 čer 2007 17:24

Přeinstaloval jsem okna a je to ok.

krtenek
Level 4.5
Level 4.5
Stav:

Příspěvekod krtenek » 10 čer 2007 18:16

:D :idea: :number1:
Možná stačila jen opravná instalace a nemusel jsi prakticky všechny programy instalovat znovu.

Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”