Vista - nekompatibilní programy

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

marcucci
Level 3
Level 3
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod marcucci » 29 kvě 2007 20:11

Sem to napsal tak arogantne? OMG,sorry. Tak mi piste co vam konkretne nejde,co jste jak nastavili,co mate za system (64bit 32 bit HP,Ult nebo co). Muzu vam s tim pomoci ale vy musite taky chtit a ne to jen zavrhovat. A popravde mam nespocet kamaradu kteri nerozumi ani XP,natoz 70leta babicka. Ale v tom pripade at si skoci do net kavarny na net,koukaj na telku a hrajou na PSku!! Je to jen muj osobni nazor.
AsusP5B,C2D E6400 2,13@3,0GHz,OCZ OpsEd 667@800Mhz 3×1GB, 250GB Maxtor+4×500GB WD,nVidia8800GTX,SB X-Fi ProGamerFatality,Samsung 22"LCD,Logitech 5.1 Z5500,2×DVD+RW,NZXT Apollo,Corsair 520W,LogitechG5+G7,Vista64bitUltimate+XP32bitHome+LinuxSuse64bit

Reklama
Pajaman
nováček
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Pajaman » 01 čer 2007 16:00

ja sem z vistama spokojen stejne, jako z xp, kdyz zacinaly, (mozna vic)
pokud se jedna o bs player, tak mam nejnovejsi verzi a mozna co je dulezitejsi(nevim) nainstalovany vistacodecpack

Radix
Level 5
Level 5
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod Radix » 01 čer 2007 20:54

A tohle ta (jeho)Vista dokáže?
http://www.youtube.com/watch?v=Yx9FgLr9oTk

Elusive
Level 5
Level 5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Elusive » 01 čer 2007 21:15

Co to má být? Nějaký pokus o flame? Nechápu, proč píšeš do threadu o Vistě a montuješ sem úplně jinej OS. :mad:

Radix
Level 5
Level 5
Stav:

Příspěvekod Radix » 01 čer 2007 21:57

Promiň, vidím, že jsem tě trefil přímo do brňavky.
Koupit si za drahé peníze nějakou věc a pak zjistit, že se podobná jinde rozdává zadarmo, to naštve. :cry:
http://www.youtube.com/watch?v=dQkSObRt ... ed&search=

Elusive
Level 5
Level 5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Elusive » 02 čer 2007 11:59

Chlapče chlapče, umíš číst? Dost o tom pochybuju. Tady se řeší Vista, pokud ti to ještě nedošlo. A jestli máš v plánu se k Vistě vyjádřit, ušetři nás YouTube videí o Linuxu a hlášek typu "Koupit si za drahé peníze nějakou věc a pak zjistit, že se podobná jinde rozdává zadarmo, to naštve.". To nikoho nezajímá.

A pokud máš potřebu rozpoutávat nějaký flame na téma Vista vs. Linux, odkráčej na Živě.cz, tam je podobných zabedněnců milión, téměř v každé diskuzi (a jak je zvykem, je jedno, o čem článek je, hlavně napsat, že ten "můj" OS je the best a ten druhý nah*vno)...

marcucci
Level 3
Level 3
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod marcucci » 02 čer 2007 13:15

Radix píše:A tohle ta (jeho)Vista dokáže?
http://www.youtube.com/watch?v=Yx9FgLr9oTk

O Linuxu se tu nikdo nebavi,to se neda srovnavat. Taky razim heslo ze nejlepsi Windows je Linux,ale taky se resi Visty. Aha... (mimochodem mam v praci Win2000 a s dotykovou obrazovkou a az na to 3D ktere se da urcite doinstalovat je to to same)
AsusP5B,C2D E6400 2,13@3,0GHz,OCZ OpsEd 667@800Mhz 3×1GB, 250GB Maxtor+4×500GB WD,nVidia8800GTX,SB X-Fi ProGamerFatality,Samsung 22"LCD,Logitech 5.1 Z5500,2×DVD+RW,NZXT Apollo,Corsair 520W,LogitechG5+G7,Vista64bitUltimate+XP32bitHome+LinuxSuse64bit

Verxes
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod Verxes » 02 čer 2007 18:21

Já nainstaloval Visty na NB Asus A6km..(detaily v podpisu), co se týká Vist jako systému tak to vypadá opravdu dobře, jelikož NB používám jako školní a všechny základní programy fungují, nebo je pro ně již vhodná kompatibilní alternativa, tak zůstane tenhle systém nějakej měsíc, dva v PC nainstalován a uvidím, jak to bude, po 14 dnech nemůžu hodnotit.
Zatím jsem měl nemalé problémy se sehnáním ovladačů, a stejně to vyhazuje furt nějaký chyby - vždycky něco jinýho (ale aspoň je s tim zábava a ne jako u XP, kde když jste to dobře nastavili, tak to prostě šlapalo a člověka to ani nedonutilo si věci zálohovat, ve Vistách člověk ani neví jestli se to zhroutí nebo ne, a všechno hezky zálohuju).
Ale dávám Vistě tak 6 měsíců až 1 rok a mohla by být opravdu plnohodnotným systémem. Pravda je že ten rok vlastně nedávám Vistě, ale výrobcům ovladačů a programátorům softwaru, kteří opravdu zaspali příchod nového OS a teď mají konečně co dělat :smile:

Jak jsem psal, zatim jsem neshledal ve Vistách větší problém, který by nešlo nějak řešit...až... až po 12 dnech používání jsem se rozhodl nainstalovat nějakou tu gamesu, vezmu origo cd Warcrafta III, vložím, instaluji... spouštím a systém se seknul, hra se ani nespustila, tož to je v háji, říkám si při restartu systému, po dvou dalších pokusech jsem hru, kterou jsem na XP hrál jak šílenej, nespustil. O to víc mě naštvali lidi, kteří psali jak hrajou všechny hry co hráli dřív. No nic, dlouho jsem nevytáhl nějakou adventuru..strkám do mechaniky cd Horké léto 3 a 1/2, instalace hotova, zatím vše ok, poklepám na ikonu spuštění a chybová hláška.. no ty se jeden posr*l.
Pokud někdo teda hrajete pod Vistama hry a měli jste podobný problém se spouštěním, hoďte sem pls nějakou reakci. Pravé myšítko na ikonu a spustit v kompatibilitě s Windows XP SP2 nepomáhá...

pic

marcucci
Level 3
Level 3
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod marcucci » 03 čer 2007 13:24

Jaky hlasky ti to vyhazuje,me to nedela problemy pri nicem,jen Medal of Honor AA+Trilogy mi jela a najednou z niceho nic se ji nechtelo. Pomohl az reinstal Vist,ale ted to zas jede na bomby. A co mas za Visty? Ultimate,64bit,CZ,ENG? Piste to lidi,je v tom podstatnej rozdil!

Verxes
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod Verxes » 03 čer 2007 14:02

marcucci píše:Jaky hlasky ti to vyhazuje,me to nedela problemy pri nicem,jen Medal of Honor AA+Trilogy mi jela a najednou z niceho nic se ji nechtelo. Pomohl az reinstal Vist,ale ted to zas jede na bomby. A co mas za Visty? Ultimate,64bit,CZ,ENG? Piste to lidi,je v tom podstatnej rozdil!

Tak já mám Visty Ultimate 32bit, ale co mi to dělalo, hry který mají ochranu StarForce, tak jsem vůbec nespustil, ale naštěstí byl vydán patch na tento problém, takže pak to fungovalo (jedná se o adventury typu Horké léto 3 a půl), Mafia mi funguje, Fifa 06 WC Germany faká taky, zatim jsem nezprovoznil jen toho Warcrafta, což mě mrzí asi nejvíc..
Jo a z programů, mám Nero originál V6.6.1.7, nejde ani nainstalovat.. oprava pro Nero vydána prý byla, ale jen pro verzi 7... smůla.

Jo dotaz, mám v NB 64bit procesor a chci vědět jakej je rozdíl mezi Vistama 32bit a 64bit.. Jako v čem je zásadní přínos 64bit verze? Já teda jak jsem řekl mám 32bit verzi, protože jsem se nikde nedočetl, k čemu mi budou 64bit?

Elusive
Level 5
Level 5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Elusive » 03 čer 2007 15:19

Vista 64 ti nebudou k ničemu, pro normální práci stačí 32, navíc na 64 je málo ovladačů, funguje míň programů, starší programy, které vyžadují 16-bit na nich nejedou (narozdíl od 32-bit Vista). Čas, kdy budou OS 64-bit a všechny programy taky je ještě hodně daleko...

marcucci
Level 3
Level 3
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod marcucci » 03 čer 2007 23:25

Tak s temi Warcrafty te neporadim,protoze to jsem v zivote nemel,tak sry :? ! A na co 64bit,kdyz treba ripuju film tak je to uplne nekde jinde,na online CoD2 jsem o mnoho rychlejsi,pokud pracujes s grafickymi editory ani nemluvim. Pokud pisete maily a koukte na filmy kupte PS3 a je po starostech. Kdyz Visty,tak jedine s 64bit architekturou (i notasy jsou s nimi daleko sviznejsi). Ja mam 64bit Ultimate a jede mi vse na pohodu a nevim kde Elusive prisel na to ze nejsou na 64bit ovladace :shock: ,nejsou treba jeste dokonaly jako na XP 32bit ale jede vse co ma na 90% nimimalne,ale po zkusenostech s XP 64bit Pro je Vista 64bit zlata!!!!

Zpět na “Windows 11, 10, 8...”